Forum Dom Wspólnoty mieszkaniowe
ZMIEŃ
      ortografia

ortografia

(4 wyniki)
    • xxxll napisał(a) w tytule postu: "RZĄDAM" Panie (Pani) xxxll. Proszę udać się na roczny kurs ortografii. Pani (Pana) popisy - średnio jeden błąd w jednym zdaniu - stawiają nas, pozostałych uczestników tego forum, w nader trudnej sytuacji. Albo nie reagujemy, a wtedy powstaje podejrzenie, że nie widzimy tych błędów, co nienajlepsze wystawia nam świadectwo. Albo reagujemy, ale wtedy łacno wyjdziemy na chamów. Osobiście, po długim namyśle, wolę wyjść na chama. Dlatego reaguję.
    • przez ostatnich parę dni cofnołem się w czasie i poczytałem stare postki niezła jazda, wiecie co ? dostrzegłem że nawet niektórzy pozmieniali swe zdania a i ja też czegoś się nauczyłem i muszę się przyznać że w niektórych sprawach często kożystałem z tego forum i było mi pomocne .Dlatego mimo iż nieraz zdażały się totalne nieporozumienia i obrażanie się to forum spełnia jednak jakby nie patrzeć swoje zadanie i tak trzymać .A czy ja nauczyłem się ortografii?????Wasz Centusiaczek
    • Cześć, w piątek mam zebranie wspólnoty, gdzie chcemy podziękować za prace (obijanie się) zarządowi. Zarząd liczy 5 osób i chcemy zmniejszyć tą ilość do trzech (jest wynajęty administrator osiedla, który wszystko robi). Prócz zmniejszenia zarządu należy zmniejszyć kwote na zarząd, która jest określona od mkw i daje 5 tys na 5 członków miesięcznie. Suma chorendalna i stąd chęć ucięcia żłobu dla nierobów (przez 4 lata nie zrobili dokładnie nic, nawet nie zrealizowali przyjętych uchwał -po...
    • najpierw pojawił się jakiś serafln666 , teraz widzę serafin999 ; gdyby jeszcze te posty miały merytoryczną wartość - ale nie mają ;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się