Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      oslo

oslo

(5 wyników)
    • Będę 1 dzień w Oslo i 2 w Kopenhadze. Napiszcie proszę co warto zobaczyć w tych miastach -szczególnie mało inromacji mam w Oslo. Podobno w Kopenhadze można wypożyczyć rowery i w ten sposób pozwidzać ? Czkam na info, linki itp :-) Pozdrawiam i dzięki, Szymi
    • Chciałbym tu zapytać o transport publiczny w Norwegii. W Oslo pojawię się 20 czerwca wieczorem a lot powrotny mam 26. Mam 5 pełnych dni na Norwegię z czego połowę chciałbym przeznaczyć a Oslo i połowę na jakiś północny region(przeżyć zjawisko biłych nocy). Pytanie: czy z Oslo dojadę jakimś nocnym pociągiem czy autobusem w ciągu dajmy na to 10-12 godzin tak daleko na północ by osiągnć krąg polarny? Patrząc na mapę wystarczyłoby chyba dojechać do Bodo lub Narviku; oczywiście najchętni...
    • W wakacje (1. połowa lipca) planuję się wybrać na kilka dni autem do Norwegii (okolice Oslo, Bergen, Trondheim). Może ktoś mi przybliżyć nieco tą tematykę? Jak się do tego zabrać, co warto odwiedzić, jaki prom itp... Dzieki z góry za pomoc Kowal rkowalski@interia.pl
    • Prosze o info jak sie dostac z Norwegii do Polski,bo mam okazje jechac w jedna strone za free,interesuja mnie zatem koszty i srodki transportu powrotu. Dzieki,Pozdr!
    • Norwegia(21)

Na przelomie sierpnia i lipca wybieramy sie na dwa tygodnie samochodem do Norwegii. Jak sensownie zaplanowac te dwa tygodnie? Czy ktos by mogl nam pomoc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się