oslo

(8 wyników)
  • Właśnie w Oslo muszę przenieść bagaż i przesiąść się na samolot do Ålesund mam na to 1,40min czy ktoś może tak leciał i wie w jakiej odległości znajdują sie terminale?.Trochę się boje że sie pogubię.
  • toś to kawał drogi, jakieś 80km, powariowali? był ktoś? wiózł się ktoś do Oslo-Torpexpressem? iberia.pl daj głos!?;-))))
  • Prosze o pomoc, czym najłatwiej, najszybciej i jak najtaniej dostać się z lotniska Oslo-Torp do centrum Oslo? wiem tylko tyle, że lotnisko to oddalone jest o ponad 100 km. Jedziemy do znajomych na weekend i zależałoby nam, zeby nie marnować czasu i jak najszybciej dostać się do nich :) Lot na inne lotnisko nie wchodzi w grę, bilety w Wizzair już zarezerwowane... ;)
  • Czy jest ktos w stanie udzielic mi informacji odnosnie lotu,jak wszystko odbywa sie po kolei na lotnisku,gdzie mam podejsc itd,dodam ze lece pierwszy raz i mam stracha ,czy poradze sobie na lotniskach bo nie znam obcego jezyka.Prosze o szczegolowe wskazowki co jak po kolei.Dziekuje jezeli ktos znajdzie sie by mi to wszystko wytlumaczyl.
  • Jak najtaniej i najszybciej przemieścić się z lotniska Oslo Torp na lotnisko Oslo Gardermoen?? Sinus
  • witam wszystkich bardzo serdecznie. mam bardzo ważne pytanie? czy nie wiecie przypadkiem z jakiego lotniska w Oslo latają linie SAS Braathens (Scandinavian Airlines)? mój problem jest o tyle poważny, że z Polski przylatuję do Oslo Gardermoen, natomiast do miasta docelowego lecę ww. liniami i obawiam się, że będę musiała dostać się na inne lotnisko. to znaczy na razie to właśnie nie wiem z jakiego lotniska lecę liniami skandynawskimi.:/ pomożecie? może wiecie z jakiego lotniska, a jeśli ...
  • Wpadł mi jeden dzień wolny na czerwiec. Chcialbym go wykorzystac na ktorys piatek lub poniedzialek i udac sie do ktoregos z miast europejskich. W zasadzie jest mi wszystko jedno gdzie, byle nie byl to Londyn (nie dlatego ze mam uprzedzenia, tylko dlatego ze bylem juz tam dwa razy w ciagu ostatniego miesiaca). Wylot z Wawy. Szukam wlasnie polaczen. Moze ktos z Was ma juz zabukowany lot na czerwiec z atrakcyjna cena, ktorym warto by sie pochwalic? Albo nie lecicie, ale znacie mni...
  • Dla zainteresowanych piatek 19 sierpnia 48zł 16:15 Odlot wrocław 18:20 Przylot oslo sobota 20 sierpnia 140NOK = 71,4zł 16:05 Odlot oslo 19:35 Przylot majorka Loty Ryanairem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się