Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      paliwa

paliwa

(6 wyników)
    • ...dlaczego na egzaminach wymagają pokazania gdzie znajdują się zbiorniki płynów pod pokrywą silnika ( bo to podobno musi wiedzieć każdy ), ale nie wymagają wskazania gdzie znajduje się wlew paliwa i jak się go otwiera??? ( tego już nie musimy wiedzieć ??? ). :):):)
    • Hm... ja na godzinę brutto tyle nie mam ;/ Dobra - dajmy ze paliwo. Ale ile mozna spalić na trasie w godzinę jazdy? Dorzucam używanie smaochodu... i ubezpieczenie... i zbyt duzo zostaje... Bojkot ;) ?
    • Witam wszystkich, mam male pytanko. Przegladam sobie nieraz to forum jako ze i mnie niedlugo czeka egzamin i zetknelam sie z pojeciem "hamowania silnikiem". Przyznam szczerze ze nie mam pojecia co to znaczy, czy to jakas nazwa czynnosci standardowo wykonywanej czy tez moze cos mnie ominelo, bo jesli to drugie to wolalabym wiedziec :) Z gory dzieki za odpowiedz
    • czy na placu pytają sie jakie sa swiece?????albo rodzaje paliwa???
    • mój mąż jak zjeżdża z góry to wyrzuca na luz. Mówię mu, że to błąd, bo tak mnie uczą na kursie, a on mówi, że chrzanią głupoty, bo on oszczędza benzynę. To ja już nie wiem jak to jest? O co chodzi?
    • ...notorycznie nie myje zębów albo ma jakieś poważne problemy żołądkowe! To mi nie umila jazdy a wręcz osłabia moją koncentrację. Z prawego lusterka praktycznie wogle nie korzystam bo co odwroce głowe w jego strone zajedzie mi jak z obory. Ale jak jego delikatnie poinformować? Ostatnio nawet póścił grzdyla i zwalał na trefne paliwo gościa jadącego przed nami. Jestem zniesmaczony :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się