Dodaj do ulubionych

Centrum Panorama

05.02.12, 07:21
No i powstaje nowa Panorama w Radzyminie - największa z dotychczasowych zwać się będzie "Centrum Panorama". Lokalizacja ul. Wołomińska zaraz za przedszkolem. Fajnie, że Radzymin się rozwija daje nowe miejsca pracy itp. Szkoda jednak, że to będzie droga Panorama a nie inny sklep.
Obserwuj wątek
    • lucy263 Re: Centrum Panorama 05.02.12, 09:15
      Chodzi ci o te zalane fundamenty na przeciwko szpitala? Ja słyszałam że tam ktoś buduje pod wynajem a po drugie po co właściciele panoramy mieli by stawiać jedną koło drugiej?
      • 3-miki99 Re: Centrum Panorama 05.02.12, 11:16
        Plociuchy, plociuchy jak dobrze nie wiecie to nie piszcie, żadna panorama chyba że zbieżność nazw. Ten budynek nie ma nic wspólnego ze sklepami spożywczymi PANORAMA, właścicielem jest zupełnie ktoś inny
        • flancowany Re: Centrum Panorama 05.02.12, 11:43
          Najlepiej wprowadzić cenzurę żeby motłoch nie wiedział co establishment robi.
          • golamur Re: Centrum Panorama 06.02.12, 10:44
            Ok. ten budynek co już są fundamenty wylane to rzeczywiście budynek pod wynajem - będzie obok Centrum Panorama (to oddzielna sprawa). Co się tyczy Centrum Panorama to ma mieć ponoć powierzchnie ok. 3 500 m2 użytkowej. Plany już są w urzędzie smile. Tak więc to nie żadna plotka - to już się dzieje smile
            • karolkaka Re: Centrum Panorama 06.02.12, 12:45
              No i git.
              Mam tylko nadzieję, że w tym wypadku inwestor "nie zapomni" o miejscach parkingowych...
              • flancowany Re: Centrum Panorama 06.02.12, 13:08
                karolkaka napisała:
                > No i git.
                > Mam tylko nadzieję, że w tym wypadku inwestor "nie zapomni" o miejscach
                > parkingowych...

To jest Radzymin, miasto cudów.....
                • fantasticpaczek Re: Centrum Panorama 13.02.12, 08:34
                  Tam właśnie właściciel Panoramy buduje nowy obiekt. Mała Panorama będzie przeniesiona w nowe miejsce. A Małą Panoramę właściciel szykuję pod wynajem smile Radzymin się rozwija brawo!
                • rypioze Re: Centrum Panorama 13.02.12, 10:36
                  Jednego,ale za to jakiego.
                  • 3-miki99 Re: Centrum Panorama 13.02.12, 11:13
                    Odkąd się wprowadziłam na osiedle victoria słyszałam o tym że ma powstać nowa panorama, minęło 4 lata i nic, w panoramie dużej w centrum góra też stoi w stanie surowym, gołe cegły więc nie sądzę żeby i ta nowa szybko powstała
                    • mariolka179 Re: Centrum Panorama 13.02.12, 11:48
                      Nigdy nic nie wiadomo. Taka inwestycja to duże pieniądze.
                      • fantasticpaczek Re: Centrum Panorama 15.02.12, 19:46
                        3-miki99 to teraz będziecie mieli bliżej z Victorii smile Zresztą na osiedlu by się przydał sklep. Sama tam mieszkałam i to uciążliwe brak go.
                        • golamur Re: Centrum Panorama 25.02.12, 21:01
                          Aż się wierzyć nie chce, że w okolicy Victorii nie ma sklepu - myślałem, że są tam jakieś osiedlowe sklepiki. smile
                          • fantasticpaczek Re: Centrum Panorama 26.02.12, 00:18
                            no niestety nie ma sad ale to temat rzeka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka