13.04.11, 09:12
Czy to prawda, że przy starym cmentarzu w Radzyminie mają otworzyć biedronkę??
Obserwuj wątek
    • lucy263 Re: Biedronka 13.04.11, 09:19
      W którym miejscu niby
      • fundzia Re: Biedronka 13.04.11, 10:55
        Sama się zastanawiam w którym, ale takie plotki mnie doleciały, i że podobno już są rekrutację. Może to tylko plotka.
    • pannaxyz Re: Biedronka 13.04.11, 11:30
      Ludzie chyba z nudów plotki wymyślają. Jakieś pół roku temu słyszałam, że biedronka ma powstać w okolicy nowego cmentarza. Podobno właściciele z jednej z okolicznych firm mieli sprzedać firmę pod biedronkę. I co firma jeszcze funkcjonuje i ma się dobrze wink
      • kchacinski Re: Biedronka 13.04.11, 11:34
        Wysłałem pytanie do rzecznika prasowego Jeronimo Martins. Jak dostanę odpowiedź podzielę się nią w tym wątku.

Chyba łatwiej tak niż rozsiewać plotki smile
        • ewesul Re: Biedronka 13.04.11, 15:57
          podobno tam gdzie opony sprzedają i dom do połowy rozebrany
          • marta.zbych Re: Biedronka 17.05.11, 20:13
            Tak tam ma być biedronka. Już szykują
            • lyssy123 Re: Biedronka 18.05.11, 08:57
              Jeśli to prawda, to zaraz zacznie się gdev-anie, ze to wykończy radzymińskich sklepikarzy, którzy walcząc o swoje finanse nigdy nie zainstalują u siebie terminali do kart płatniczych... smile
              • marta.zbych Re: Biedronka 18.05.11, 10:41
                Prawda na sto procent
              • gajos1902 Re: Biedronka 18.05.11, 10:41
                To by była bardzo dobra wiadomość, ale jak nie zobaczę to nie uwierzę smile
                Jak dziś przejeżdżałem to szukałem jakiejś tablicy z informacją o budowie ale nic nie dostrzegłem, a tam powinien być podany inwestor wykonawca i inne takie dane.
                MAM NADZIEJĘ ŻE TO BIEDRONKA BĘDZIE.
                • chicola Re: Biedronka 18.05.11, 21:05
                  Do mnie doszła plotka, że mają tam przenieść Tesco smile
                  • broda9000 Re: Biedronka 19.05.11, 11:23
                    chicola napisała:

> Do mnie doszła plotka, że mają tam przenieść Tesco smile

Yhmmmm... ja słyszałem, że ma tam być Chrząszcz ... taka najnowsza sieć sklepów wink
                    • jackrambo Re: Biedronka 19.05.11, 17:54
                      Oto naoczny dowód:
                      www.pracuj.pl/praca/kierownik-sklepu-radzymin-k-warszawy,oferta,2059479
                      • abc123.trzy link do google maps 24.05.11, 15:03
                        A czy ktoś może wrzucić link z google maps z lokazliacją?
                        • kchacinski Re: link do google maps 24.05.11, 15:43
                          Plotki głoszą, że tutaj:
                          http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=52.399578,21.167245&aq=&sll=52.398949,21.167865&sspn=0.009204,0.01929&ie=UTF8&ll=52.3998,21.167736&spn=0.009204,0.01929&t=h&z=16] Prawdopodobna lokalizacja Biedronki
                          • abc123.trzy Re: link do google maps 26.05.11, 13:37
                            dzięki.

Im więcej sklepów, tym więcej konkurencji, ceny w dół, jakość w górę.

Trzymam kciuki też za plany centrum rozrywki/zakupów w Wołominie. Nie trzeba będzie jeździć do Warszawy np.
                            • kchacinski Re: link do google maps 27.05.11, 11:15
                              Wczoraj widziałem tablicę informacyjną w lokalizacji, którą podawałem.
                              Inwestor: Jeronimo Martins Dystrybucja smile

To już nie plotki, a fakty...
                              • radzyminiak255 Re: link do google maps 31.05.11, 07:31
                                Nasz radzymiński handel to już całkiem padnie, coraz mniej naszych pieniędzy zostaję w naszym mieście
                                • bziszek Re: link do google maps 31.05.11, 08:44
                                  Co rozumiesz pod pojęciem "radzymiński handel" - sklepy Panorama?
                                  • radzyminiak255 Re: link do google maps 31.05.11, 09:20
                                    zobacz ile masz małych sklepików w centrum i na obrzeżach np. w Ciemnym, w załubicach, w mokrym, w słupnie każdy to odczuje a robiąc zakupy w tesco czy biedronce twoje pieniądze nie krążą w radzyminie. Panoramę ma rodowity radzyminiak który tu mieszka
                                    • lucy263 Re: link do google maps 31.05.11, 09:44
                                      A mi się marzy sklep w którym będę mogła iść i codziennie dostać makaron pełnoziarnisty, bo w niektórych małych sklepach to jak o niego pytam to panie nie wiedzą o co chodzi. A tak mówią o tym że jest on sto razy zdrowszy od normalnego.
                                    • radzymirr Re: link do google maps 31.05.11, 11:30
                                      Panoramę ma Rodowity Radzyminiak.. ..jednak to nie przeszkadza mu to w zdzieraniu pieniążków z pozostałych Rodowitych Radzyminiaków. Ceny w tych całych "Panoramach" to istna porażka! Wywindowane są tak jak w najdroższych Warszawskich sklepach!! Robiłem kiedyś tam zakupy (bo nie było znacznej konkurencji i wyboru) ale po otwarciu Tesco przestałem i fakt faktem wtedy odczułem osobiście przepaść w cenach na plus Tesco. Dlatego ja mam gdzieś takie sklepy i jako konsument i Rodowity Radzyminiak jestem za Biedronką, Tesco, Lidlem w Naszym mieście. Konkurencja będzie tylko na plus dla Wszystkich Rodowitych i nie tylko Radzyminiaków!!!
                                    • rypioze Re: link do google maps 31.05.11, 11:31
                                      Patriotyzm,patriotyzmem ale porównanie cen Panoramy i Tesco czy Biedronki powoduje jednak wybór tych tańszych,szczególnie teraz.Chętnie bym kupował w polskich sklepach polskie towary ale nie ta kieszeń.
                                      • radzyminiak255 Re: link do google maps 31.05.11, 12:12
                                        a nie przeszkadza wam syf i bałagan w tesco, jak tam jestem to mam wrażenie że to jest zaplecze, w panoramie masz ład skład i porządek ceny są troszkę większe ale bez przesady, a poza tym w tesco masz tylko podstawowe produkty, chcesz coś bardziej wykwintnego to nie ma
                                        • abc123.trzy Re: link do google maps 31.05.11, 14:21
                                          I na tym polega prawdziwa wolność i wolny rynek. Każdy ma inne preferencje i kupuje tam gdzie chce.

Mnie akurat syf w Tesco przeszkadza i tam nie kupuję, poza tym nie ma parkingu. W Panoramie drażni mnie wieczna kolejka do wędlin oraz słabe warzywa.

A na myśl o Biedronce się cieszę, bo mają gamę produktów, które są jakościowe dobre i w rozsądnej cenie.
                                          • flancowany Re: link do google maps 31.05.11, 19:01
                                            abc123.trzy napisała:
                                            > Mnie akurat syf w Tesco przeszkadza i tam nie kupuję, poza tym nie ma parkingu.
                                            > W Panoramie drażni mnie wieczna kolejka do wędlin oraz słabe warzywa.

Źle ze mną bo mam tak samo. wink
                                            • moreno150 Re: link do google maps 31.05.11, 23:13
                                              Ja robię zakupy w panoramie i ceny mi nie przeszkadzają trochę lepszy towar niż w tesco
                                              • aniuta65 Zakupy 01.06.11, 09:43
                                                Podstawowe produkty w TESCO są zdecydowanie tańsze niz w Panoramie. Nie stać mnie na płacenie za ten sam produkt więcej dlatego tylko ze właściciel pochodzi z Radzymina. Nie twierdzę ze robię zakupy tylko w TESCO . Są artykuły ktore kupuje tylko w Panoramie . Wybieram jednak wtedy sklep na Starym Rynku. Czasem zachodzę do _małej-Panoramy , ale dla mnie ten sklep to porażka. Niby ten sam właściciel ale ceny duzo wyższe.
                                              • reymonta9999 Re: link do google maps 01.06.11, 09:53
                                                TESCO nie ma parkingu!Panorama także nie ma parkingu!Artykuły które wybieram w biedronce i tak jezdziłem po nie do biedronki!Tyle że poświęcałem na to sporo czasu!Teraz w ciągu30minut będę już w domu z zakupami!Rozumiem że jest wiele osób którym TESCO czy BIEDRONKA nie idzie na ręke!Tak samo jak targ w środe i w sobote!
                                                Każdy ma prawo wyboru!Jeden będzie narzekał że niska jakość w TESCO czy BIEDRONCE!Drugi że wysokie ceny w PANORAMIE czy innym sklepie!A trzeci bedzie narzekał że w PANORAMIE ciężko znależć cene do danego artykułu lub nie będzie się zgadzała!
                                        • kchacinski Re: link do google maps 01.06.11, 11:06
                                          MI przeszkadza, ale i tak cena wygrywa. Po mniejsze zakupy chodzę do innych sklepów (panorama, sklepik na Starym Rynku)
                                • kchacinski Re: link do google maps 01.06.11, 11:03
                                  Nie zauważyłem nadmiernej troski o klienta. Zakupy robię tam gdzie sklep jest czynny dłużej niż do 17:00.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka