Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      parter

parter

(5 wyników)
    • Chcemy budowac dom i w planach mielismy parter+poddasze+garaz (ok.120- 140m2+garaz) ale po dwoch wypowiedziach na forum zaczynam sie zanawiac czy aby nie zastanowic sie nad parterowym i garazem oddzielnie. Naprawde budowa parterowego domu wyjdzie taniej niz pater+poddasze ? Baardzo prosze o jak najwiecej opini bo teraz mam ogromny dylemat. dzieki Piotrek
    • www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=165 www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=165&opcja=rzuty da sie wybudowac stan surowy zamkniety 135 tys,z wykonczeniem 200 tys, dane ze stron internetowych poza tym slucham jakie wady ma projekt??? a jak myslicie te pustke da sie zabudowac w jakis sposob jakikolwiek?? dzieki za odpowiedzi
    • Witam Jestem współwłaścicielką domu jednorodzinnego-dwuspadowego-piętrowego z piwnicą wybudowanego w latach 60-tych. W chwili obecnej podział między nami wygląda tak, że: 1. Ja zajmuję piętro budynku: salon, kuchnię, przedpokój oraz mniejszą część parteru:przedpokój i łazienka. 2. Drugi współwłaściciel zamieszkuje drugą część parteru i posiada w swojej części wejście do piwnicy z której korzysta. Zamierzamy przeprowadzić zniesienie współwłasności i nowy podział budynu, tzn.: na...
    • Od ponad roku szukamy z mężem działki. Niestety mamy chyba za duze oczekiwania w porównaniu z srodkami, które możemy przeznaczyc. Po długich poszukiwaniach zdecydowalismy sie kupić dom od developera (odpada duzo problemów z budową domu samemu - co nas przerażało). No i znowu problem poniewaz w Krakowie trudno znaleźć coś poniżej 500tyś i w miare fajnej lokalizacji. Zastanawiamy się nad takim bliźniakiem. Nie jest idealny : te okna zupełnie nie w naszym stylu , brak przedsionka it...
    • jak obliczyć powierzchnię klatki schodowej zaliczać do pow. parteru czy piętra a może osobno? - proszę o pomoc - to samo z kubaturą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się