Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      parter

parter

(13 wyniki)
    • Witam, zastanawiam sie nad zakupem takiego mieszkania. Nigdy nie mieszkalem w domu wiec nie wiem jak to jest miec taki ogródek. Bardzo prosze o opinie na ten temat. Interesuje mnie rowniez wysokosc oplat za ogrzewanie w mieszkaniu na parterze. Pozdrawiam J23
    • Witam Czy może ktoś z forum-owiczów mieszka na parterze i nie paci za windę. Ja walczyłem z developerem i nie chcą znieść mi kosztów eksploatacji (19 zł miesięcznie) w budynku który dopiero co oddany w grudniu. Dodam że nie posiadam ani garaży podziemnych, piwnicy... więc nie ma mowy o korzystaniu z windy ;> Jak się z niej można wykręcić ??? 19 zł x 12 miesięcy to w roku 228 zł płacić za nic !!!! czekam na rady dziekuję
    • Witam, znalazłam atrakcyjną ofertę kupna mieszkania na parterze z tarasem i ogródkiem. Mam pytania do osób, które posiadaja takie mieszkania, jak wyglądają opłaty za ogródek. Z umowy wynika, że mam go miecć na własność, czy dodatkowo są za ogródek jakieś comiesięczne opłaty, czy może podatek od gruntu??? bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziękuję
    • Czy ktoś mi może objaśnić, co może oznaczać taki zapis: "1. Deweloper jest uprawniony do zmiany przeznaczenia lokali położonyh nad kondygnacją podziemną (garażem) w ten sposób, że przekształci je w lokale usługowe lub biurowe, do których będą przynależeć tarasy lub balkony przydzielone do wyłącznego korzystania przez właścicieli tak utworzonych lokali. (...) 3. Zmiany o których mowa nie wymagają zgody zamawiającego." A pod koniec umowy jest klauzula, że: "zamawiający zobowiązu...
    • Czy ktos z Was mieszka na parterze?Jakie sa plusy i minusy??Bo ja wlasnie kupilam mieszkanie na parterze,ale jakos nie jestem do konca przekonana czy dobrze zrobilam,aczkolwiek propozycja wlasnego ogrodka byla bardzo kuszaca....to zwyczajnie sie boje:(
    • Co myslicie o mieszkanku,ktore jest zlokalizowane na parterze,niskim partarze a pod nim nie ma piwnicy,ani garazy.Niby maja izolacje itp bardzo dobre.Macie moze jakies doswiadczenia z mieszkaniami, ktore sa tak nisko zlokalizowane.Bedzie to wyskosc ok 1 m teraz jest 1,5 m,ale bedzie jeszcze ziemia,bo trzeba teren wyrownac.Warto brac to mieszkano czy sobie odpuscic???
    • Witam no właśnie może ktoś ma i chiałby wynająć albo sprzedać lokal na gabinet stomatologiczny pozdrawiam
    • Witam, Sprawdzilam juz chyba wszystkie inwestycje we Wroclawiu i niestety w tych, w których termin zakończenia jest jeszcze w tym roku pozstaly juz tylko mieszkania parterowe lub parterowe i narozne :((( Oczywiscie wszyscy, ktorzy interesowali sie kiedykolwiek nabyciem mieszkania wiedza, ze najlepsze mieszkania to te na 1 pietrze i w srodku budynku... Czy ten steoretyp jest nadal prawdziwy? Moze wypowiedzialyby sie osoby które zakupily mieszkania na partrze? Czy faktycznie czuja sie...
    • Polecam: www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/08012009
    • Sprzedam mieszkanie własnościowe 54m2 3 pokoje balkon, rozkładowe na parter w niskiej zabudowie oś.Różanka cena 340.000 tyś. bez pośredników. tel:kom 0889865181
    • Wrocław, ulica Zdrowa, Stare Miasto, boczna grabiszyńskiej; mieszkanie dwupokojowe na parterze, 63 metry kwadratowe, 2 duże, ustawne pokoje, jasna kuchnia, przedpokój z oknem, łazienka, 3 piwnice; każde okno posiada rolety zewnętrzne, mieszkanie po remoncie w 2006 roku, w sypialni duża szafa wnękowa typu komandor spełniająca funkcje garderoby, w pełni umeblowane, bez potrzeby wkładu własnego, gotowe do zamieszkania; w przedpokoju znajdują się dwa duże schowki; w kuchni pełe...
    • gotówka od ręki, wymagania: blokowiska wykluczone, parter i ostatnie pietro równiez, mieszkanie nie powinno mieć wiecej niz 10 lat, posrednikom-dziekuję, nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się