parter

(4 wyniki)
  • Lada moment odbierzemy klucze do nowo zakupionego mieszkania - stan deweloperski - na parrterze. Mam nadzieję, że nie bedę miał zadnych opłat w czynszu za korzystanie z windy dodam, że nie zakupiliśmy ani garażu podziemnego ani komórki lokatorskiej. Nie powinienem ponosić żadnych opłat z tego tytułu ale czy oby na pewno? Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tej sprawie, bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje
  • Witam, proszę o odpowiedź, jak liczone są piętra w bloku mieszkalnym. Wg umowy najmu mieszkanie znajduje się na 4 piętrze, ale jest to szósta kondygnacja, biorąc pod uwagę wejście do klatki schodowej - a więc piętro piąte. Na poziomie 0 nie znajdują się jednak mieszkania, a jedynie pomieszczenia gospodarcze - "parter" jest jednak na ewidentnej pierwszej kondygnacji (taka sama wysokość, ilość i układ schodów jak pomiędzy kolejnymi piętrami). Czy zostaliśmy wprowadzeni w błąd i mieszkanie zn...
  • Witam wszystkich Mam pytanie - ile ten dom ma kondygnacji: 2 czy 3 ? Projekt: www.mgprojekt.com.pl/domki/wiola/index.php Pytam, bo mi się podoba, może nawet mógłbym go wybudować, ale w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego są definicje: "liczba kondygnacji - należy przez to rozumieć liczbę kondygnacji nadziemnych budynku (np. przyziemie budynku - parter, piętro, poddasze użytkowe) z wyjątkiem piwnic, suteren, antresoli, wysokim dach - należy przez to rozumieć dac...
  • Zadałem to pytaniena forum Wspólnota Mieszkaniowa ale tam głucho... Może tu ktoś wie? Kupiłem mieszkanie na rynku pierwotnym. Jest to nieduża kawalerka na parterze, z ogródkiem, usytuowana z brzegu bloku. Czy mogę odgrodzić ogródek od chodnika płotkiem, jednym z tych jakie można kupić w sklepach ogrodniczych? Nie będzie to ogrodzenie stałe, płyty są grubości 8-9mm, ich wysokość to 180cm. Coś takiego: www.sobex.com.pl/index.php?cmd=oferta&zm1=1&kat=P%B3oty%20ogrodowe%20pe%B3...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się