Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      parter

parter

(24 wyniki)
    • Szukam mieszkania z dużym ogródkiem. Rozglądam się tez w Miasteczku Wialnów. Oglądałam kilka takich mieszkań w różnych inwestycjach. Jakich developerów unikać i jak sprawdzić takie mieszkanie na parterze?
    • Witam, Mam pytanie do osób już mieszkających na parterach w nowych strzeżonych inwestycjach jak np. Eolian Park lub inne. Jak wam się mieszka, czy to jest bezpieczne, co z ruchem pod oknami/ogrodem? Pozdrawiam Daniel
    • chcę zapytać, jak Wam się mieszka na parterze, czy słuchać ruch na podziemnych parkingach? Przymierzam się do kupna mieszkania na parterze z ogródkiem. Polecacie czy odradzacie? Czy mieszkanie na parterze (+ ogródek) ma szansę na sprzedanie w przyszłości? Proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam
    • Hej, kupuję mieszkanie i mam dylemat czy kupić ten sam rozkład i metraż ale na wysokim parterze (byłoby taniej o 50 tys.) czy na trzecim piętrze (jest winda). Co radzicie bo nie mogę się zdecydować. Pozdrawiam
    • Witam! Sytuacja jest taka: nowoczesne budownictwo, zwykly lub podwyzszony parter( do ustalenia), z kawalkiem wlasnego ogrodka przed blokiem( lub bez opcji "ogrodek"- jak kto woli), ogrodzona cala posesja. Prosze o opinie, za i przeciw parterom. Najchetniej od "praktykow";), osob mieszkajacych nisko, znajacych temat od podszewki.
    • Witam wszystkich! Mam poważny dylemat. Mam zamiar kupić mieszkanie, 3 pokoje w nowej inwestycji. Wstępnie zarezerwowałam już parter - głównie ze względu na duży taras - ok. 30m. Atuty posiadania takiego tarasu są oczywiste, ale z drugiej strony zaczynam się zastanawiać nad względami bezpieczeństwa. Może jednak lepiej wybrać piętro z balkonem? Co sądzicie?
    • Co myslicie o mieszkaniach na partyerze w bloku 6 piętrowym, podobaja mi się mieszkania z ogródkiem ale mam obawy czy to dobry pomysł. czy nie bedzie się bardziej kurzyć na parterze czy sąsiedzi nie bądą smiecić. Bardzo proszę o opinie tych którzy mieszkają lub wiedzą coś na ten temat.
    • Właśnie zakupiłam mieszkanie na parterze, jestem ciekawa co sądzicie o takich mieszkaniach. Jakie są według was plusy a jakie minusy mieszkania na parterze?
    • Witam! Mam zamiar kupić mieszkanie 3 pokojowe w W-wie. Wstępnie zarezerwowałam już parter (wysoki na d garażem podziemnym)w 3 piętrowym budynku. Jego podstawowym atutem jest taras, ale z tego co się zdążyłam zorientować opinie na temat takich mieszkań są -delikatnie mówiąc- mało pochlebne, że niby niebezpieczne, że zimne, że sąsiedzi zaglądają i takie tam... ale przecież nie można zaprzeczyć, iż przyjemnie jest móc w każdej chwili zaprosić przyjaciół na grilla, wypuścić bez obaw ...
    • Jakie jest wasze zdanie,mam zamiar kupić u dewelopera mieszkanie na pierwszym piętrze ale pod tym mieszkaniem nie ma parteru jest takie przejście lub brama do następnych budynków.Co myślicie o takim mieszkaniu?
    • Witam serdecznie wszystkich. Zamiar mam kupic mieszkanko 60m^2 na parterze. Nie jest to wysoki parter wiec wyjscie jest na zielona trawke (moja :)) i to z dwoch stron, teren ten ma byc ogrodzony i dostepny tylko dla mnie. Pierwszy trawnik to okolo 6m^2 drugi okolo 10m^2. Oczywiscie przekonuje mnie do tego cena za metr kw., zakladam ze do zaplaty bedzie 3600PLN, blok jest 4 kondygnacyjny. Okna od klatki sa w nastepujacej kolejnosci: okno stróżówki, kuchenne i ostatnie duzy pokój. Pros...
    • Rozwazam zakup powyzszego, czego powinienem byc swiadom - bo tego ze wychodzac lepiej zamknac okno nawet na strzezonym osiedlu swiadom jestem. Czy w nowym budownictwie wzmozony ruch na tej kondygnacji jest dokuczliwy? Jakie sa z kolei plusy?
    • Mieszka ktoś z Was na parterze ,czy zawsze zimą macie zimno, mimo tego że macie gorące kaloryfery?Czy możecie spokojnie spać nie bojąc się ,że ktoś wejdzie na balkon?A jak z hałasem?Pytam się bo mamy szansę na kupno mieszkania na wysokim parterze.Proszę o opinie
    • Mam pytanie: czy warto kupić mieszkanie na 2 p. nad marketem spożywczym (na parterze)? Czy ktoś z Państwa mieszka w takim mieszkaniu? Jakie są wady takiego mieszkania?
    • W żadną ! Przy aktualnych wycenach (i to nawet po tych spadkach o 15-20%), nieruchomości to najgorsza inwestycja jaką można sobie wyobrazić. I to zarówno w krótkim jak i długim okresie. Kupując teraz, właściwie gwarantujemy sobie solidną stratę (30-40%). Pisałem o tym wielokrotnie, ale jak widzę z kilku wątków mit nieruchomości jako finansowego perpetum mobile nadal pokutuje w umysłach ludzi. Pamiętajmy, obecne ceny nieruchomości wciąż są nienormalne, ponieważ w żaden sposó...
    • Sprzedam 2 pokojowe widne i ustawne mieszkanie w etapie A Zielonego Zacisza, ul. Wincentego 110, na parterze, od strony ulicy (fajny widok na ratusz dzielnicy, nic nie przesłania słońca ani fajerwerków na sylwestra), z garażem i z pomieszczniem gospodarczym. Okna na pd-zach. Mieszkanie z klepką dębową, wyposażoną kuchnią (lodówka, meble kuchenne, kuchenka zostają), bez gazu (3 faza - kuchnia z płytą grzejną - dobre przy wciąż drożejącym gazie), łazienką, 2 duże szafy wnękowe w sys...
    • FAELBET OSIEDLE GRZYMALITÓW - czy ktoś z was wie coś na temat inwestora i samego osiedla. Zamierzam kupić tam mieszkanie, ale mam sprzeczne opinie na temat wykonania budynku. Podobno będą pękać sufiy.
    • Rozpisalam sie w poprzednim watku, Szkoda zeby sie zmarnowalo: To ze Faelbet nie oferuje (w obecnej chwili) nic ciekawego (bo parter z garazem za PLN 20 000 to naprawde zadna rewelacja) nie oznacza ze trzeba zaraz jechac na Kabaty i kupowac drozej. Na Tarchominie jest wielu developerow ktorzy oferuja za te same pieniadze troche wiecej (choc czesto niewiele wiecej, niestety - sprawdzalam) niz Faelbet. Wobec tego mozna albo sie z Faelbetem potargowac (to zreszta sugeruja panie z bi...
    • Witam, szukam sąsiadów, którzy zakupili mieszkanie od developera JKJ DEVELOPMENT, osiedle Lewandów, budynek 8C. Pozdrawiam!
    • Jest tu ktoś, kto ma zarezerwowane mieszkanie w bloku, jaki ma stawiać Arche na Poniatowskiego w Piasecznie? Chętnie poznam przyszłych sąsiadów :) Jakub Klatka II, parter, mieszkanie 44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się