Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      parter

parter

(4 wyniki)
    • Witam. Głowię się co dać pod panele na parterze? (korek/pianka - jak grube?) Mam pewien pomysł lecz nie chce sugerować.. Proszę o poradę. Ewa
    • Witam, remontujemy dom, mamy problem co zrobic z podloga miedzy parterem i pietrem- jak to powinno wygladac- chodzi o poszczegolne warstwy, tak by bylo zrobione solidnie ale nie stanowilo zbyt duzego obciazenia? Czy rozwiazanie nastepujace jest prawidlowe: beton, potem styropian (czy kleic czy tylko klasc), siatka (metalowa czy wlokno szklane?), szlichta (jaka grubosc?), pianka pod panele i panele? Czy to cos nie tak, bardzo prosze o pomoc wszystkich znawcow i doswiadczonych w temacie...
    • Witam, Mam na podłodze na parterze domu "urocze" lastrico, na wiosnę chcemy w całym holu i korytarzu położyć płytki. W związku z tym mam pytanie co dac pod spód tych płytek, żeby odrobine ocieplić podłogę i nie mam tu na mysli dodatkowego ogrzewania, tylko np. płyty k-g czy styropian, czy cos innego?
    • własnie wprowadzam sie do mieszkania na parterze, mieszkani z którego okna z jedenj strony wychodzana podwórko, z drugiej na ulicę, i niestety jest problem z ciekawskimi przechodniami i współlokatorami z podwórka. Czy folia okienna imitująca lustro weneckie to dobre rozwiązanie? Czyjest skuteczna i czy zabiera dużo światła? Ajak sprawdzi się jeżeli wewnątrz będzie świecil monitor komputera lub tv, lub lampa przy łóżku w nocy? Może ktos juz to przetestował, bardzo prosze o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się