pcv

(6 wyników)
  • witam, remontuje stare mieszkanie, gdzie na podłogach są płytki pcv, chcę położyć panele, czy płytki pcv trzeba zrywać, czy są rakotwórcze? Czy może wystarczy na te płytki położyc folię a na nia panele? Dzieki za wskazówki
  • okna pcv (18)

musze wymienic okna ale nie wiemiem na jakie wiem tylko że pcv może ktoś mi doradzi producenta chcialbym 5 komorowe ale jaka szyba i profil kolor zloty dąb i potrzebne mi rownież jakieś nawiewniki pomocy
  • W jaki sposób zerwać folię zabezpieczającą okien pcv /zakładane pół roku temu/? czy ktoś zna jakiś sposób?
  • okna pcv(12)

Mam prośbę, mieszkam w Gdyni remontuję wraz z mężem dom i szukam tanich,ale dobrych okien. Remontuję nieduży dom po lokatorach (takich z przydziału po wojnie)którzy po 60 latach okupowania naszego domu wyprowadzili się pozostawiając po sobie tylko cegły,reszta nadaje sie do wyrzucenia.Przeprowadzamy kapitalny remont(nie mamy innego wyjścia).Szukam tanich okien ponieważ potrzebuję 34 okna w różnych rozmiarach.Może ktoś mógłby mi polecić sprawdzonych producentów(myślę, że u producenta moż...
  • pomóżcie ;) wybieram okna do mieszkania i mam problem głównie chodzi o okucia mam do wyboru okucia MACO,RU-NT1,SIGENIA każdy chwali swoje z reszta jest be czy ktoś ma jakieś doświadczenia negatywne z którymiś z okuć?
  • dokładnie okna ddrewniane?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się