bobo-1122 05.06.09, 22:25 musze wymienic okna ale nie wiemiem na jakie wiem tylko że pcv może ktoś mi doradzi producenta chcialbym 5 komorowe ale jaka szyba i profil kolor zloty dąb i potrzebne mi rownież jakieś nawiewniki pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
termoplast Re: okna pcv 07.06.09, 09:48 Trudno doradzić nie znajć twojego miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
detiko Re: okna pcv 11.06.09, 17:16 Np profil Aluplast lub Deceuninck od jakiegoś sprawdzonego producenta. Nawiewnik np higrosterowany Aereco EMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: okna pcv IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 20:24 REHAU Brillant-Design jest 5 komorowy i jest bardzo dobry , a firmy produkujące okna na tym profilu mają napewno bobre szyby więc tym się nie martw , jeśli chodzi o kolor to już jest sprawa gustu jeden lubi blondynki a drugi rude , ałoty dąb jest już starym kolorem i wszyscy go mają są nowe i ładniejsze kolory np. orzech ale to już jest twoja sprawa . Jesli chodzi o profil to zaufaj mi pracuje w branży 15 lat i produkowałem okna na róznych profilach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: okna pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 15:35 Konkretnego producenta nie jestem w stanie polecic,ale wiem ze materiały budowlane mozna kupic na www.e-millennium.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: okna pcv IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.09, 12:32 Jako pracownik branzy budowlanej moge powiedziec,że współpracujemy ze sklepem www.e-millennium.pl/ i nie ma żadnych problemów,popytaj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winglob Re: okna pcv IP: 95.108.12.* 28.06.09, 16:30 Zapraszam: www.winglob.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=57%3Aprofile&catid=42%3Aokna-pcv&Itemid=96 profil: VEKA KL"A' okucia: ROTO NT szyba: 4/16/4 U=1.0 - w promocji pakiet 3 szybowy nawiewnik - są różne w zależności od potrzeb kol. złoty dab - bez problemu termin na produkcję okien ok 2 tyg. fachowy montaż - gwarancja/servis ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
domo_zlomo Re: okna pcv 02.09.09, 09:58 polecam firmę dom-drzwi-okna z krakowa --> okna Odpowiedz Link Zgłoś
ciechow Re: okna pcv 23.12.09, 11:29 Ja polecę producenta po sąsiedzku: Okna Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: okna pcv IP: 195.42.115.* 14.01.10, 14:49 Czy kotos wie, czy empol sprzedaje okna na niemczech ? Odpowiedz Link Zgłoś
luna-19 Re: okna pcv 14.02.10, 19:00 Empol ma mocno rozwinięty rynek zagraniczny i z tego co wiem to ich okna są w Niemczech poszukiwane i mocno cenione, ale nie mają tam własnych salonów, sprzedają przez pośredników. W fabryce na pewno podadzą adres najbliższego przedstawiciela, lub można kupić bezpośrednio w fabryce w dziale exportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: okna pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 16:42 Mi najbardziej się podobają okna Platinium firmy Oknoplast Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: okna pcv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 11:44 wyslij prośbę o wycenę do któregoś z salonów Sokółki ( www.sokolkasa.pl). Mają w ofercie nowe okna z PCV, na a-klasowych profilach Veka, okna drewniane, na pewno dostaniesz dobra ofertę, mają teraz promocję, jak siuę kupi okna lub drzwi, mozna wygrać wycieczkę na wyścigi Formuły 1, do Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: okna pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:33 Po wycenę na dobre okna można również zapytać tu www.solidnafirma.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: okna pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 16:40 Zerknij tutaj www.stolarka.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromirok Oknovid jest w porządku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 14:31 Mamy już od kilkunastu lat i zero usterek, szczelne, poza tym zespół który je zakładał bardzo profesjonalnie podszedł do zadania Odpowiedz Link Zgłoś
roger.d Re: okna pcv 22.03.10, 23:56 Na stronie www.ekooszczędni.pl znajdzisz cikawy artykuł na temat okien www.ekooszczedni.pl/artykuly/okna-pcv---trwale-piekno Odpowiedz Link Zgłoś