pediatra

(13 wyniki)
  • Bardzo prosze o info gdzie szukac dobrego pediatry - najlepiej kompleksowej poradni pediatrycznej w Szczecinie lub okolicach.
  • Poszukuję w GDańsku dobrego pediatry, lekarza z powołania a nie rutyniarza, jak tylko ktoś może naprawdę polecić mi doktora to proszę napiszcie.
  • Bardzo proszę o pomoc - od niedawna mieszkam w Kielcach, nie znam tu nikogo, a potrzebuję znaleść dobrego pediatrę dla mojego synka. Polećcie kogoś bardzo proszę.
  • Witajcie, proszę o namiary na dobrego pediatrę który przyjmuje prywatnie w Poznaniu, najlepiej jak ma specjalizację alergolog albo pulmonolog. Niewiadomo co dzieje sie z moim małym, rodzinny pediatra nic nie widzi a on strasznie kaszle i zalewa go katar do tego doszła jeszcze dzisiaj gorączka 38.6 Bardzo zależy mi na czasie,pomóżcie......
  • Czy znacie dobrych lekarzy pediatrow i ortopedow w centrum medycznym LIM (Wawa)? pzdr, F.
  • niedawno przeprowadzilismy sie do wrocławia, szukam dobrego pediatry dla dziecka i w ogóle dobrej przychodni, czy ktos mógłby kogos polecic? dzielnica Krzyki, najlepiej w tej okolicy
  • Chciałabym zapisać dziecko do jakiegoś dobrego pediatry w Medicover. Jeśli ktoś zna lekarza godnego polecenia, to będę wdzięczna za informację.
  • czy nikt nie zna dobrego pediatry w Krakowie ? Nie chce mi sie wierzyc! podajcie jakies namiary.
  • Cześć. Czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć na temat dr Gwiazdy albo dr Sosnowskiej z przychodni w Katowicach przy ul. Bogucickiej? I w ogóle o tej przychodni. Np.faktyczne godziny przyjęć pediatrów, podejście do Rodziców. Czy można je o wszytsko zapytać bez obaw że zostanie się potraktowanym jak idiota? Bo tam gdzie teraz chodzę przyjmują teoretycznie do 14.00 a praktycznie do 13,30. Ponieważ chodzę do pracy zależy mi aby lekarze przyjmowali codziennie także w godzinach popołudniowych.
  • Czy ktoś może wie jaki pediatra godzien jest polecenia w Damianie? Dziecko ma pół roku. (Warszawa)
  • Gliwice(4)

Witam.Godna polecenia pani dr Sokalska pdiatra z podejściem do dzieci,bardzo konkretna i rzeczowa.Dodam że chętnie odwiedza małych pacjentów w domu-w razie potrzeby! Pozdrawiam Sybilla mama Oliwki i Wiktorii.
  • Witam, Po długich poszukiwaniach znalazłam pediatrę, do którego mam ogromne zaufanie. jest to dr Jacek Witwicki, specjalista neonatolog. Jest to osoba, u której wizyta trwa min. godzinę i jest to czas na zadawanie wszystkich pytań. Ja jestem z tych rodziców typu "jajko mądrzejsze od kury" czyli wiem zawsze lepiej niż lekarz:)))))))) - ten dr jak najbardziej toleruje ten typ ;) więc zawsze wychodzę uświadomiona, "odpowiedziana", obładowana ulotkami, materiałami i czasem informacją ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się