Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      pediatra

pediatra

(4 wyniki)
    • Jestem matka hashimotką, mam 13 miesieczna corcie. Kiedy mała miała 2 tygodnia bylam z nia na kontroli u endokrynologa dzieciecego z jej wynikami, które były w normie, łącznie z poziomem p/ciał przeciwtarczycowych. Endo powiedzoała, że jest ok,hashimoto nieodziedziczyła po mamie i nie kazała przychodzić, chyba,że byłyby problemy w okresie dojrzewania. Na wiosne '09 zauważyłam , że małej poci sie główka, pediatra ,do ktorej chodzimy z uwagi na moja chorobe, zalecila zrobienie bada...
    • d 3 tyg mam zdiagnozowane Hashi i dla świętego spokoju zrobiłam badania dzieciom. TSH Wiki 4,4 ( 0,4 - 4,0) Adas 5,50 Hubert 5,17 Zadzwoniłam do dziecięcej poradni endo ale termin na 16 maja wiec pediatra zadzwoniła sama i kazali zrobić FT4 i jesli bedzie ponizej normy albo blisko dolnej granicy to pediatra ma włączyć małe dawki leku. FT4 Wiki 10,88 ( 9,0 - 20,0) Adas 13,31 Hubert 10,78 Jak myślicie te wynik są blisko dolnej granicy. Troche głupie pytanie, ale juz nie...
    • znacie? to pediatra endokrynolog, macie jakies doswiadczenia z nia?
    • Witam właśnie odebrałam wyniki maluszka. Czy jego wynik jest w porządku? Martwi mnie , że jest w poblizu górnej granicy:-( pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się