Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      poddasze

poddasze

(7 wyników)
    • Witam! Kupiłam mieszkanie na poddaszu (A-4-7) i dzis dostalam wiadomosc, ze odbior 3 stycznia ale... mieszkanie jest wieksze o 5m (!!!!) czyli ze musze doplacic 18tys. Jak to mozliwe?! Czy ktos ma jeszcze podobny problem?! Wiem, ze zdarzaja sie wyjatki ale dotycza roznicy glównie 1-2m a nie prawie poł pokoju! Ponoć specjalna firma, która mierzyła wszystkie mieszkania stwierdziła, że różnice są b. niewielkie a tu prosze, 5!!! Nie moge uwierzyc. Niech ktos prosze napisze jak to jes...
    • czy ktoś ma zamontowana wentylacje lub klimatyzację w mieszkaniu?jak sobie poradzić z upałem w mieszkaniu na poddaszu(2 pietrowy budynek)?
    • Witajcie, mam problem z wywietrznikami na drugim poziomie mieszkania (poddasze). Kratki zamiast ciągnąć powietrze, najczęściej (choć nie zawsze) wdmuchują je do środka. Mieszkanie jest nowe. Developer upiera się, że wszystko jest w porządku i że tak, niestety, czasami musi być. Rozwiązaniem jest, wg developera, otwarcie okna... (w czasie zimy, w łazience!) Ja się z tym nie zgadzam. Problem z wentylacją występuje w łazience i już teraz mam problem z wilgocią. Co Wy o tym sądzicie...
    • Witam ponownie Ja znow z pytaniem, tym razym takim... Znalazlam fajne mieszkanie z tym ze pokoje wszystkie lacznie z kuchnia maja kosy (takie dochodzace do 50 cm od podloza) a to tego jest antresola (poddasze) rowniez z podobnymi skosem. Nie orientujecie się moze jak powinien byc naliczany metraz takiego mieszkania bo cos mi sie nie zgadza. Chyba chca zedrezec ze mnie.. Z gory dziekuje
    • Wprawdzie taka cena za 120 metrów ale "pod klucz". Idzie ku normalności. Czekamy na ruchy innych developerów.
    • Witam, proszę o informacje mieszkańców II pięter na ul. Zwycięskiej jak oceniają mieszkanie na tym właśnie piętrze. Mam mozliwość zakupienia takiego mieszkania z loggią?. Jak to wygląda latem i zimą... jest ciepło, duszno,zimno, dach przecieka...? Proszę o wszelkie informacje, bo muszę zdecydować w ciągu 3 dni. Baardzo dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się