podniesienie

(7 wyników)
  • Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki,żeby udało się Wam zajść w ciażę. Ja zaszłam w ciążę i to nieoczekiwanie. I to mając problemy hormonalne, prawie zanikające miesiączki, trwające max dwa dni, b.cienkie endometrium 1,9 mm! tuż przed terminem spodziewanej miesiączki,oczywiście wcześniej zabezpieczałam się przed ciążą tabletkami hormonalnymi. Po zrobionym usg i pomiarze endometrium, lekarz powiedział: o matko, jaka mała maciczka, a jakie malutki jajniki i takie cieniutkie end...
  • Dziewczynki jezeli znacie normy estradiolu to napiszcie mi proszę. Robiłam w 3 dniu po owulacji (21 dc) i wynik to 48! Niski jak cholera, no nie?? Lekarz mi powiedział że przy estradiolu po owulacji poniżej 100 jest duże prawdopodobieństwo że ciąża obumrze, nie rozwinie się... A u mnie tak właśnie sie stało w kwietniu, pewnie to była przyczyna... I co ja mam robic aby go podniesć???? Proszę o rady!
  • Czy pregnyl podnosi temperaturę? Nawet jeżeli jeszcze nie było owulacji? Pozdrawiam :)
  • Wiem że piszę nie na tym forum ale zawsze mnie podnosiłyście na duchu. Dziś odebrałam drugi wynik bety no i klapa przez 48 godzin minimalnie się tylko podniosło b-hcg z 29.09 - 765,5 mIU/ml co odpowiada 5tc normy 242-28650 b-hcg z 1.10 - 976,8 mIU/ml Jestem załamana, kolejne badanie mam zrobić w poniedziałek. Pierwszą fasolkę straciłam w 9tc nie przeżyję straty drugiej. Czy którejś z was też tak słabo rosła beta na początku a potem wszystko było ok. Napiszcie proszę załaman...
  • Im wiecej badań mam robionych to robi mi się większy mętlik. Najpierw lekarz stwierdził PCO, więc tu widział przyczynę ale przepisywał mi tylko luteinę. zmieniłam lekarza. Po paru cyklach z clo skierowano mnie na HSG. Wynik w połowie zadawalający, badania hormonów w normie,po PCo ani śladu. zawyżony tylko testosteron. przy monitorowaniu nie było widać żadnego pęcherzyka ale wtedy byłam bez clo. Dostałam spironol i clo po miesiącu przerwy. monitoring w 13 dc jakiś płyn za macic...
  • Kochani, bardzo proszę o radę bo pomimo namiętnego studiowania tutejszych postów i nie odnalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie... mam cykle29-30dni 13dc doktorek swierdził, iż dopiero co miałam owu (USG dopochwowo o godz.18.30) a tego dnia zanotowałam najniższą temp. 36.1 (mierzona o godz. 7)- prawie brak śluzu dziś 16dc i tepm sie utrzymuje na poziomie 36.2, śluz płodny moje pytanko: kiedy powinna podnieść się temp po owu w przypadku zapłodnienia i jak może się ona zach...
  • No właśnie jak to jest....w jakiej pozycji trzeba się kochać, aby mieć jak największe szanse na poczęcie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się