Forum eDziecko eRodzice Dla starających się
ZMIEŃ
      podtrzymany na duchu

podtrzymany na duchu

(3 wyniki)
    • Witaj Dziewuszki, obiecałam sobie, że w tym cyklu nie będę się tu udzielała, żeby się nie nakręcać- byłam dzielna, wytrzymałam, nie czytałam i nie pisałam. Dziś coś zaczęło mnie trapić: dziś 26 dc (cykle 25-30 dni), od wczoraj starsznie zaczęły boleć mnie sutki i brodawki, nigdy wcześniej tak nie miałam, zazwyczaj bolały a raczej pobolewały całe piersi ale sutki nie, dziś w nocy tak się męczyłam, nie mogłam się przekręcać ani przytulić do ślubnego, ze strony brzucha wczoraj i ...
    • zobaczcie co znalazlam Młode kobiety (czyli te, które nie ukończyły 27 roku życia, więc mają większą łatwość zajścia w ciążę) mogą próbować jeszcze rok. Ale po dwóch latach bezskutecznego starania się o dziecko czas zacząć się leczyć. Regularne starania oznaczają współżycie średnio trzy razy w tygodniu. Nie częściej, bo wtedy obniża się jakość nasienia. Ale i nie rzadziej, bo może się okazać, że Ada i Paweł po prostu nie trafiają w dni płodne. Nie każda kobieta, zwłaszcza młoda,...
    • Witam, Od kilku miesięcy czytam forum i nawet sporadycznie się odzywam. Dzisiaj jest pierwszy raz kiedy odważyłam się napisać bo sama już nie wiem co mam myśleć. Od dwóch cykli zgodnie z zaleceniem mojej gin biorę Clo (od 4 do 9 dc) i Duphaston (od 24 dc). W tym cyklu zdecydowałam się spróbować testy owu od Ewy. Dotarły do mnie w 14 dc (cykle 30 dniowe)i od razu zaczęłam testować. To był idealny czas. Przynajmniej tak mi się wydaje. W czasie owu przystąpiłam do akcji no i same wi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się