Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      pogodny

pogodny

(7 wyników)
    • Witajcie, Moja dobra koleżanka jest bardzo chora i nie może już sama czytać książek. Czy możecie mi polecić jakieś pogodne książki w wersji audiobooka? Oczywiście w polskiej wersji. Będę wdzięczna za każdą sugestię. Pozdrawiam!
    • Jestem na poczatku ciazy, martwie sie o wszystko:) Szukam pogodnych lektur. Optymistycznych, cieplych, a jednoczesnie literacko dobrych - jestem dosc wyrobiona czytelniczka. Co proponujecie?
    • Moi drodzy! Jakie możecie polecić mi pogodne książki na zbliżającą się jesień? Z góry dziękuję
    • Ostatnio czuję się dość samotnie. Przygnębiona. Nie umiem odnaleźć swojego miejsca. Marzę by przeczytać książkę/i, od których nie będę mogła się oderwać. Coś pogodnego, ciepłego, chętnie miłosnego. B. lubię J. Austen, Maeve Binchy, Segala. Czy polecicie mi coś na przełamanie smutnej jesiennej passy?
    • Hej, po przeczytaniu o najsmutniejszych książkach uznałam, że są one narazie nie dla mnie. Trzeba mi czegoś jak w temacie postu, a do tego wrażliwościowego, poetycznego i podnoszącego na duchu. Ale nie przesłodzone i różowe. Macie coś takiego?
    • Prośba(4)

Właśnie jestem po lekturze książek "Klucz Sary" Tatiany de Rosnay i " Siostry" Ireny Landau, obie opowiadają o dramatycznych losach rodzin żydowskich w czasie wojny. Bardzo proszę o tytuły podobnych książek, które wciągają i zapadają w pamięć.
    • Witam właśnie skończyłam książkę Diabeł Ubiera się u Prady zabawna pogodna pełna humoru lekka opowieść o perypetiach młodej kobitki która zaczyna pracę u szatana!!!!!Polecam wszystkim co mają zły humor albo dopadła ich zimowa handra!!!!!!!pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się