Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      pogodny

pogodny

(2 wyniki)
    • Mam dość bycia samotnym ale chyba tak musi być!ciagłe drwiny czy to znajomych którzy (sam już nie wiem pytaja sie czy jest wszystko ok. czy nie jestem homoseksualista?to jest takie brutalne!wykańcza mnie to)dlaczego inny widza w osobach które nie maja nikogo jakiś odmieńców??czy oni nie widza ze my również cierpimy?przeciesz bycie samotnym to udreka!!poznajesz kogoś na imprezie ale na drugi dzień to juz inna osoba!mało kto cie rozumie, ciągle oddalam sie od znajomych, brak wspólnych tematów!p...
    • Jak pokonać tę barierę u drugiego człowieka? Tylko czekaniem i cierpliwością? Spotkałam niedawno mężczyznę, który jest bardzo nieufny, ostrożny, więcej obserwuje niż daje zobaczyć, co mu naprawdę w duszy gra... Nie chodzi mi tu o zwierzenia, ale o taka zwykłą otwartość wobec ludzi mu przychylnym. Jest miły, uśmiechnięty, ale... Jestem pogodna i otwarta z natury więc chyba nie w tym rzecz, że to moja wina. Wiem, ze mu się podobam, chce się ze mną spotykać, ale kontakty z nim nie są ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się