pogodny

(6 wyników)
  • Synek bardzo mało śpi. W ciągu dnia zasypia tylko na chwilę przy butli albo przy piersi - są to zazwyczaj 3 15-minutowe drzemki. Po tak krótkiej drzemce dziecko ewidentnie jest jeszcze śpiące, ale nie udaje mi się już go ułożyć. W czasie spaceru drzemka wynosi ok. 30 min, ale i tak jeszcze w wózku się budzi i płacze. W nocy nie jest lepiej. Co prawda śpi od ok. 20 wieczorem do ok 8 rano, ale bardzo często się budzi, śpi niespokojnie, kręci się, stęka przez sen. Ilość snu na dobę wynosi ...
  • Synek niedługo skończy 5 mcy od jakiegoś czasu tak sucho kaszle i czasami jak kichnie to też mu tak jakby zadźwięczy tak jakoś sucho.Byliśmy u lekarza i niby wszystko ok.Oprócz tego nie wygląda na chorego jest pogodny, nie ma kataru ani temperatury. Nie wiem od czego , suchego powietrza,też jeszcze nie ma.Synek czasami jak się denerwuje, albo sobie gaworzy to emituje takie dźwięki, które może podrażniają mu gardło odrapuje je, tak jakby charczy.Nie jestem jednak pewna,czy może coś podp...
  • Jestem mama 13-miesiecznego Kubusia. Praktycznie od kiedy sie urodzil - zawsze zle sypial. Ale ostatnio tzn. od 3 miesiecy pzechodzimy w domu gehenne. W ciagu dnia spi najdluzej 2 godziny, a w nocy budzi sie co 20-30min z placzem. Uspokajam go, utule, dam pic, uspokoi sie na chwile i znowu placze. Sa noce lepsze i gorsze. Lepsze to takie kiedy wstaje co godzine, co poł, a gorsze kiedy co 15 min. Nie wiem co mu jest ale napewno go cos boli. Bylam juz u pediatry i laryngologa - ws...
  • Witam, Odkąd pamiętam, karmienie mojego 4 miesięcznego syna zawsze było trudne. Od urodzenia Szymek był totalnym niejadkiem, najchętniej niejadłby w ogóle - i to dosłownie. Odwiedzając wielu specjalistów, rwaliśmy sobie już włosy z głowy. W 3 tyg.życia, kiedy dziecko osiągnęło wreszcie wagę urodzeniową trafiliśmy do szpitala, wyszła bakteria e coli w stężeniu 10^4, ale w Instytucie Matki i Dziecka stwierdzono, że jest to wartość graniczna nie podlegająca leczeniu. Tak zostało. Wyleczyl...
  • Corka 2 i pol lata.od jakis dwoch tygodni zaobserwowalam u niej tiki na twarzy,w roznych sytuacjach....tak dziwnie ustami robi,krzywi je w jedna strone i tak przez kilka sekund...moze minute :/nigdy nie patrzylam zegarkiem w reku ale chwilke to trwa.I nie jest tak ze jej cos nie pasuje i Ona tak robi tylko...no nie wiem idziemy na dworze ,rozmawiamy a Ona w pewnym momencie tak robi,czy w domu bawi sie czy siedzy i tak robi...Myslicie ze powinnam zglosic sie z tym do lekarza?
  • tym, że mój 3 miesięczny synek bardzo mało śpi.Ilość jego snu nie przekracza 10 godzin na dobę. Po południu nie śpi wcale.Czasem w wózku na spacerze pośpi godzinkę, kiedy zostajemy w domu np ze względu na pogodę nie śpi wcale. Nadmienię, że staram się chodzić codziennie na spacery. Kąpię go koło 19:30, 20:00, później karmię i zasypia koło 21, śpi do około 4:30,chociaż nie jestem tego pewna, bo jak ja się obudzę o tej godzinie, to on już nie śpi,nie płacze, dlatego nie wiem od kt...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się