pogodny

(4 wyniki)
  • Bylam dzisiaj na kontroli mały przez miesiąc przybrał niecale 700g pediatra powiedziała ze jeszcze miesci sie w tym dolnym pulapie ,nie wiem co robic dokarmiac butla czy nie ,tak mi szkoda ze te moje cycki maja takie slabe mleko bo ja uwielbiam go karmic Czy ktoras z was karmi piersia i podaje butle czy ta laktacja jest wtedy jeszcze gorsza ?
  • Stało się, a tak bardzo miałam nadzieję, że Iga uniknie tego przynajmniej w pierwszym roku życia. Niestety, od wizyty w środę u lekarza, katar ciągle narastał, gorączka - skończyło się na lekarskiej wizycie domowej dziś wieczorem. Zła jestem, bo w środę lekarka zlekceważyła tę infekcję tłumacząc, że to przez ząbkowanie. Iga po tych kilku dniach ledwo żywa, umęczona, że nie może swobodnie oddychać, połykać itd. Teraz już po antybiotyku, nurofenie i butelce wreszcie zasnęła, ale słyszę, jak jej...
  • Wczoraj byłam z Filipkiem u endokrynologa na wizycie kontrolnej. Pani doktor zważyła, zmierzyła i powiedziała, że Fifi ma niedowagę 16 % w stosunku do wzrostu. Faktycznie drobniutki jest i choć ostatnia waga jest z pomiaru na innym sprzęcie niż zazwyczaj to wychodzi na to że przez ostatnie 5 tygodni przybrał tylko 400 g. Teraz waży 6080 g, waga urodzeniowa - 2860. Wychodzi na to, że to tylko 3 centyl. Jest na samej piersi, mało sypia w dzień, ale w nocy pięknie. Jest pogodny, przekręca...
  • Dziewczęta! Nie wiem czy looknę tu jeszcze do Świąt więc... Wesołych Świąt!Białych i ciepłych, w rodzinnej atmosferze! Dla Was, Waszych Serc, Brzuszków i Rodzin!!! Ucałowania!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się