Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      pogodny

pogodny

(6 wyników)
    • Witam, czy może ktoś wie cos na temat terminu rozpoczęcia prac na Pogodnym w Gdańsku. Mamy koniec kwietnia, a tam cięgle nic sie nie dzieje. Zaczyna to być niepokojące....
    • Jestem ciekaw Waszych opinia na temat developer INTER DECOR Sp. z o.o który buduje Pogodne Osiedle na Przewodowej. Z góry dziękuje. P.S. Moj mail jarekjan@poczta.fm moje GG 1675393
    • Kto z Państwa kupił tam dom? Ja właśnie wpłaciłem zaliczkę, ale dopiero na etap IV. Jestem ciekaw opinii ludzi z wcześniejszych etapów co do developera jak i samej inwestycji. Pozdrawiam
    • Witam, Poszukuję przyszłych sąsiadów ;) Szpaczek1 p.s. szane marne bo małe osiedle:(
    • Czy mozecie cos powiedziec o tej inwestycji? Moze ktos kupil tam mieszkanie? Ceny sa podejrzanie niskie... Wiec pewnie jest jakis haczyk, moze ktos wie jaki?;))))
    • ŻYCZĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT, PRZEDE WSZYSTKIM ŻYCZENIA CHCĘ SKIEROWAĆ DO OSÓB POKRZYWDZONYCH PRZEZ WAR INVEST - OBY TEN PRZYSZŁY 2002 ROK BYŁ DLA NAS TROSZKE ŁASKAWSZY NIŻ OBECNY, ŻEBY WYJAŚNIŁA SIĘ NASZA SYTUACJA NIEWAŻNE CZY JESTEŚMY Z LASKU, REMBIELIŃSKIEJ CZY BBARTOKA. POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się