pogodny

(5 wyników)
  • Mała od 2tygodni jest na "butli" i problem polega na tym, iż bardzo mało je mleka 100-110ml!!! je co 3 godziny. Wiktoria jest pogodna i nie płacze ale ja jastem przerażona tym bardziej że jak biorę do ręki opakowanie mleka czytam zalecane porcje na 5m-cy to moje dziecko je prawie o połowę mniej. Dodam jezcze że od tygodnia zaczęłam podawać małej zupki jarzynowe i ich też nie chce jeść. Co robić?! czy mam odwiedzić pediatrę?
  • witam!!! Bardzo proszę o oceną menu ojej 6 isięcznej córki , do tej pory uwazałam z edobrze ja karemie , lekarka pediatra [powiedziała ze za mało wazy , córka ma 6 miesiecy , wazy 7300 , 68 cm długodci, waga urodzenowa 2680 kg, wdług mnie jest midzy 50 a 25 centylem al lekarka twierdzi ze na 25 centylu , i za mało pije mleka , wstajemy o 6 -rano zmiana pampersa córka nie chce pic mleka idzie dalej spac , budzi sei tak wczesnie bo robi kupe, juz prwie 2 misiace tak sobie ust...
  • Witam. Wiem,że moje pytania nie są na temat karmienia butelką, ale tyle razy mi Pani pomogła, doradziła i odpowiedziała na nurtujące pytania, że chcę zapytać o 2 rzeczy. Jak długo kształtuje się kolor tęczówki oka u niemowląt. Syn ma ponad 5m i niebieskie oczy, czy to oznacza, że takie bedzie juz miał? Mąż ma brązowe a ja niebieskie. Drugie pytanie dotyczy chodzika. Wiem, że nie należy wsadzać do niego dziecka bo jest to niezdrowe. Oczywiście nie mam zamiaru kupować tego urządzeni...
  • Dziewczyny, mój Maks skończył wczoraj 4 miesiące i już od kilkunastu dni zjadał cała butlę (200ml) co 4 godziny. Natomiast od kilku dni je o wiele mniej bo od 130-180ml i w dodatku wydłużył sobie przerwy do ok 5 godzin!!! Potrafi na 130 ml zjedzonych o 18:30 przespać całą noc tzn do 5 rano!!! Cały czas karmię go NANem1. Może już czas wprowadzić mleko następne?? Czy Wy również miałyście podobne problemy??? Dodam, że jego zachowanie nie wskazuje aby mu coś dolegało - jest pogodny i...
  • Witam, poprosze o poradę. Synek urodził się w 32 tyg ciąży. Hipotrofia i gestoza. w spzitalu przebywał 2 mc, po wyjściu ze szpitala obficie ulewał. Na badaniu usg stwierdzono refluks ż-p. Stwierdzono również skazę białkową. Był karmiony bebilonem pepiti I i zagęsczonym nutritonem - nadal ulewał. Obecnie ma 6mc je bebilon pepti II i wprowadzane ma deserki i zupki, kaszki w tym bifidus, sinlac i inne owocowe. Od ok.3 tygodni bardzo pogorszyło się, synek nie chce jeść w ciągu d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się