Dodaj do ulubionych

baseny termalne na Slowacji

18.07.05, 09:41
prosze o informację gdzie na Slowacji są baseny termalne, będę w okolicy
Smokowca i tamte rejony mnie interesują , coś niezbyt daleko
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: baseny termalne na Slowacji IP: 212.244.54.* 18.07.05, 18:49
      Ja byąłm w zeszłym roku w Tatra Parku to jest koło miejscowości Liptovskij
      mikulasz polecam jet super niedrogo fajne noclegi tanie jedzenie miąl obsługa
      super zjeżdzalnie do tego kosmetyczka sauna . Naprawdę polecam , niestety nie
      wiem jak daleko jest to odSmokowca ale od zakopanego i przejścia w chochołowie
      ok71 km.
    • Gość: monikaa13 Re: baseny termalne na Slowacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:56
      my jedziemy do Smokovca 30 lipca, wybieramy się do słowackeigo raju a także do
      basenów do tatralandii, ale park jest też w Popradzie, ale dwa razy droższy,
      polecam poszytac watek Tatralandia i poczytac stronkę www.tatralandia.sk , a
      nie zaśmiecac forum ciągłymi pytaniami o to samo, ile można
      • nerudo Re: baseny termalne na Slowacji 19.07.05, 21:40
        od smokowca do Liptowskiego Mikulasza jest ok 60 km. - jesli jedziesz
        samochodem to musisz mieć na autostrade nalepke na szybe - chociaż je sie
        zorientowałem że to trzeba mieć chyba dopiero za 4 razem ale spoko.. ze
        smokowca musisz uderzyc do Popradu i tam na Liptowski Mikulasz.. dobry dojazd..
        a osrodek jest naprawdę super.. polecam strone www.tatralandia.sk - odradzam
        bardzo kąpiele w Basenowej.. bardzo brudna woda.. (chociaż ona chyba taka
        powinna byc mo ma jakieś składniki dziwne)
    • Gość: MOUZI Re: baseny termalne na Slowacji IP: 195.205.42.* 20.07.05, 13:25
      NAJBLIZSZE BASENY SA NA POLNOC OD TATRZANSKIEJ LOMNICY I STAREJ LESNEJ W
      KIERUNKU POPRADU OK. 7 KM
    • Gość: MOUZI Re: baseny termalne na Slowacji IP: 195.205.42.* 20.07.05, 13:27
      APROPO BASENOW W BESENIOWEJ. WODA WCALE NIE JEST BRUDNA TYLKO TO JEST WODA
      ZELAZNIANA KTORA MA BRAZOWY KOLOR. KAPIELE SA BARDZO ZDROWE I POMAGAJA MIEDZY
      INNYMI NA REUMATYZM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka