aguska4 18.07.05, 09:41 prosze o informację gdzie na Slowacji są baseny termalne, będę w okolicy Smokowca i tamte rejony mnie interesują , coś niezbyt daleko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: baseny termalne na Slowacji IP: 212.244.54.* 18.07.05, 18:49 Ja byąłm w zeszłym roku w Tatra Parku to jest koło miejscowości Liptovskij mikulasz polecam jet super niedrogo fajne noclegi tanie jedzenie miąl obsługa super zjeżdzalnie do tego kosmetyczka sauna . Naprawdę polecam , niestety nie wiem jak daleko jest to odSmokowca ale od zakopanego i przejścia w chochołowie ok71 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaa13 Re: baseny termalne na Slowacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:56 my jedziemy do Smokovca 30 lipca, wybieramy się do słowackeigo raju a także do basenów do tatralandii, ale park jest też w Popradzie, ale dwa razy droższy, polecam poszytac watek Tatralandia i poczytac stronkę www.tatralandia.sk , a nie zaśmiecac forum ciągłymi pytaniami o to samo, ile można Odpowiedz Link Zgłoś
nerudo Re: baseny termalne na Slowacji 19.07.05, 21:40 od smokowca do Liptowskiego Mikulasza jest ok 60 km. - jesli jedziesz samochodem to musisz mieć na autostrade nalepke na szybe - chociaż je sie zorientowałem że to trzeba mieć chyba dopiero za 4 razem ale spoko.. ze smokowca musisz uderzyc do Popradu i tam na Liptowski Mikulasz.. dobry dojazd.. a osrodek jest naprawdę super.. polecam strone www.tatralandia.sk - odradzam bardzo kąpiele w Basenowej.. bardzo brudna woda.. (chociaż ona chyba taka powinna byc mo ma jakieś składniki dziwne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOUZI Re: baseny termalne na Slowacji IP: 195.205.42.* 20.07.05, 13:25 NAJBLIZSZE BASENY SA NA POLNOC OD TATRZANSKIEJ LOMNICY I STAREJ LESNEJ W KIERUNKU POPRADU OK. 7 KM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOUZI Re: baseny termalne na Slowacji IP: 195.205.42.* 20.07.05, 13:27 APROPO BASENOW W BESENIOWEJ. WODA WCALE NIE JEST BRUDNA TYLKO TO JEST WODA ZELAZNIANA KTORA MA BRAZOWY KOLOR. KAPIELE SA BARDZO ZDROWE I POMAGAJA MIEDZY INNYMI NA REUMATYZM Odpowiedz Link Zgłoś