Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      porozmawiajmy

porozmawiajmy

(9 wyników)
    • cześć, Czy z facetem można porozmawiać? Czy facet potrafi...tak...o codziennych sprawach...łączacych lub nie? Nie pytam o początki związku..ale póżniej...gdy minie fascynacja... I nie biorę pod uwagę monologu kobiety...tylko dialogu między ludzmi.
    • Po ostatnim weekendzie mam trochę mieszane uczucia i zaczynam się zastanawiać czy dojrzały facet po 50 powinien wykazywać się rycerskością wobec kobiety i ciągle za nią płacić? Czy może po prostu trafiłem na taką kobietę która jest przyzwyczajona już do takich praktyk? Panowie jak wy sobie z tym radzicie? Co zrobilibyscie na moim miejscu? Spotykam się z pewną damą już od dłuższego czasu, na początku wiadomo, kwiaty, niezobowiązująca kawa w kawiarni, ciastko, zawsze płaciłem ja. Potem ws...
    • O kobietach które nas kręcą ,samochodach i sporcie jaki lubicie ,drużynie jakiej kibicujecie.
    • ze mna jest tak, ze dzialam na facetow w dziwny sposob, to znaczy po prostu przyciagam jak magnez, nie ze ide ulica i leca na mnie, ale jak juz sie z nimi zapoznam, wystarczy jedno spotkanie, kawka czy piwko i juz zaczyna sie serial..nie wiem, jak to sie dzieje, ale to juz jest chore i niezdrowe, bo obecnie tych adoratorow jest tylu, ze sama nie wiem, co dalej z tym poczac to raz, a dwa wsrod nich nie ma zadngo takiego z ktorym chcialabym cos wiecej..no chyba, tego nie jestem pewn...
    • Czy jest nieodlacznym skladnikiem milosci,czy tylko tak sie przyjelo sadzic ? Cholera,nigdy nie bylem w milosci zazdrosny...I powiem Wam ,ze niekoniecznie uwazam brak zazdrosci jako cos niewlasciwego lub swiadczacego o niskim zaangazowaniu jednej ze stron.A jednak wiekszosc ludzi przejawia zazdrosc o ukochanego czlowieka...
    • Szlag mnie za chwile trafi....po co mi to było...no po co....Zobaczyłam go, a tak dawno już go nie widziałam....ale zobaczyłam jego zdjęcie....i znowu zawrzało i w głowie i w sercu i w ogóle...skoczyło ciśnienie...i myślę...znowu myślę o nim...Tylko po co mi to, po co to zrobiłam ??? Po co pomyślałam o tym by poszukać tego miejsca...znalazłam a tam było zdjęcie...jego...w końcu jest właścicielem....Zobaczyłam i wróciło wszystko....Jezu co zrobić by odpędzić te myśli ???? Myślałam ...
    • Nie wiem na kogo być bardziej zły na siebie czy na nią? Nie wiem czy płakać czy się z tego śmiać? Wczoraj żona poprosiła mnie telefonicznie abym podal jej nr tel. kolezanki ktory byl zawarty w mailu mail byl stary sprzed kilku miesiecy - wśrów wielu z nich znalazłem tekst który mnie na wstępie zmroził ... (Nadmienię, że mając dostęp do jej skrzynki bez problemu nigdy do niej nie zaglądałem - stało się to całkowicie przypadkowo) przed kilkoma miesiącami - żona była na szkolenio-i...
    • jest tu jakiś mądry, życiowy, obiektywny mężczyzna... obiektywny w sprawach damsko-męskich...muszę poprosić o ocenę sytuacji, porozmawiać, sama się pogubiłam troszkę ze sobą, co gorsza...weszłam z emocjami...jak się okazało w szambo totalne..:/ forum jest na poziomie, myślę, że pytanie skierowałam w odpowiednie miejsce, jeśli ktoś z Was ma ochotę porozmawiać, to proszę o kontakt, pozdrawiam
    • Po dlugich przemysleniach zdecydowalam rozstac sie ze swoim facetem. Mieszkamy razem w moim mieszkaniu, on ma swoje mieszkanie tez, ale wynajete, wiec nie bardzo mialby gdzie sie wyprowadzic (chyba ze do rodzicow). Zupelnie nie wiem jaki moment w ogole wybrac zeby mu to oznajmic - na co dzien niby jest ok - rano idziemy do pracy, pozniej wracamy, rozmawiamy, smiejemy sie, wyglupiamy... wyglada jakby wszystko bylo wporzadku ale niestety mamy zupelnie inne oczekiwania co do zwiazku, zycia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się