Forum Kobieta Ślub i wesele Ślub i wesele
ZMIEŃ
      porozmawiajmy

porozmawiajmy

(87 wyników)
    • Cześć laski! Co to, jeszcze żadnej nie ma?! Myślałby kto, że takie z Was pracusie... Kto chętny na kawusie ? (człowiek nie czuje, jak mu się rymuje, he, he!)
    • Hej! O czym Waszym zdaniem warto porozmawiać przed zawarciem związku małżeńskiego? Pomińmy sprawy organizacyjne ślubu i wesela... ;) Moje typy: 1. ustrój majątkowy w małżeństwie (rozdzielność majątkowa czy wspólność) 2. sprawa nazwiska (ewentualne dwuczłonowe, pozostanie przy swoim) 3.propozycja wywalenia tv :P 4. podział obowiązków
    • Witam Was serdecznie, i wszystkim dzisiejszym Pannom Mlodym, zycze duzej dawki usmiechu, malej ilosci stresu, i wspanialego dnia.... a pozostalym zycze radosnego dnia:) ja popijam kawke i wcinam pyszne swiezutkie rogaliki.......jak by mial ktos ochote..
    • cześć dziewczyny! no i jak tam po ostatnich burzach, jesteście jeszcze tu czy na nowym forum? ja skaczę po trzech na raz (stare, nowe i wrocławskie)
    • Dzień dobry! Kto się pisze na kawę? Udało mi się wszystko wczoraj załatwić! Mam króciutkie włosy... ale do ślubu odrosną, a jeśli nie odrosną to sobie welon pod brodą na kokardkę zawiążę ;-) Świadkową też mam. I lekkiego kaca, a jakże... kilka kufelków wczoraj pękło! Dziś ostatnie spotkanie w poradni rodzinnej i już wszystko "z głowy" będzie. Byle do weekendu... nie mogę sie Krakowa doczekać!!! Wszystkiego wesołego środowego życzę!
    • Tak sobie patrzę chłodnym okiem na ślubne forum i naszła mię ochota na zmiany jakieś. Ot, władza do łba uderzyła ;-) Kiedy plus minus rok temu pojawiłam się tutaj (rany koguta, jak ten czas leci!), obok typowych pytań o kiecki, nauki czy usadzenie gości codziennie któraś z dziewczyn zakładała wątek o nazwie "porozmawiajmy" czy bardziej swojsko "pogadajmy" z bieżącą datą. Jak sama nazwa wskazuje, obejmował on takie sobie babskie pogaduchy ze ślubnym tematem raczej luźno związane. ...
    • Dziewczyny kolejny miesiąc się kończy!!!! Już odliczam czas... do 15:) Zasypiam nad klawiaturą - uporałam się z obowiązkami w pracy i czekam na spotkanie z Narzeczonym:)- wychodzi po mnie na dworzec, kiedy wracam z pracy, a on już jest w domu:)
    • Jest taka oto sytuacja: Mąż mojej matki chrzestnej wyjechał za granicę i zniknął. Slad po nim zaginał, poszukiwania nie przyniosły efektów. I tu powstaje pytanie: Jak zaprosić chrzestną, żeby jej nie urazić? Co napisać na zaproszeniu? Z mężem? Przecież go "nie ma" - zaginał. Bez męża, ale z jakiej racji, przecież ani nie jest wdową, ani rozwódką... Eeech, już nic nie wiem...
    • Co tam u Was? Przedwczoraj wrocilam w W-Wy, bylam tam tez na weselu, pogoda dopisala, kropilo troche w czasie mszy i pozniej jak weszlismy na sale. Msza byla w Nadarzynie i musze przyznac, ze maja tam dosc postepowego ksiedza. Proboszcz jest dosc konserwatywny, ale jest tez mlody ksiadz, ktory zgodzil sie na gospel w czasie mszy! Ja sie na tym za bardzo nie znam, ale pisalyscie tu, ze przepisy liturgiczne tego w zasadzie zabraniaja. Ja odebralam juz sukienke, mam juz wszystkie doda...
    • Wlasnie pada u nas snieg. W tym roku nie bylo go prawie wcale (mieszkam w gorach), miasto zaoszczedzilo kupe kasy na odsniezaniu, ale za to wlasciciele wyciagow prawie z torbami poszli. Jak tam przygotowania? Idziemy jutro do USC, zeby nas Pani wpisala w kajet. Mam nadzieje, ze wystarczy jak to nieszczesne zaswiadczenie o zdolnosci... bedzie wazne w momencie rejestracji, a nie w momencie slubu. Dalej szukam butow - rozmiar 35, w piatek bede w Monachium, moze cos znajde i mam nadzi...
    • równo za 5 miesięcy ślub! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;-) jak u Was samopoczucie i generalnie oczekiwania na ten dzien!?
    • Ha! Nie ma jeszcze "porozmawiajmy", a myslalam, ze taki spioch jak ja nigdy nie zdazy go zalozyc;)) Jestem jeszcze w domu, wcinam müsli z truskawkami (pycha), ale zaraz ide do pracy. Odebralismy wczoraj obraczki, moj N je schowal, bo sie upral, ze panna mloda nie moze widziec obraczek do slubu... a niech mu bedzie, za 3 tygodie i tak dostane swoja;)
    • Cześć dziewczyny! Zapraszam na tort urodzinowy do mnie ;)
    • dzień dobry :) dobry... bo piątek i tylko niecałe 8 godzin do weekendu :)
    • No tak.... Czerwona kartka w kalendarzu to nikogo nie bedzie! A my tu na emigracji w pracy od rana. Moze ktos zajrzy.
    • to dziś ja pierwsza hihi.... pogoda okropna za oknem, siedzę w pracy i popijam ciepłą kawKę nic mi się nie chce, jużd ziś jest szef w pracy więc pewnie zaraz wpadnie
    • Drogie Dziewczyny! To pierwszy watek jaki zakladam na forum, wiec pomyslalam ze dobrze by bylo zeby zaczac pozytywnie. Tak sobie pomyslalam, ze w swietle ostatnich wydarzen (a dzialo sie duzo) i nerwowej atmosfery na forum (co sprawia ze az ciezko sledzic co sie dzieje- a wrocilam z wakacji i zaskoczenie moje jest wielkie), moze bysmy sie postaraly zeby na forum zapanowala przyjazna i sielska atmosfera, jak to bywalo dawniej? Mysle sobie, ze skoro juz powiedziano nam ze moderator ...
    • Tak dla odmiany;)
    • Witajcie:) Dotarłam:) Udało mi się też nie spóźnić na autobus:) (Brawa zasłużone;)) Zuziu i Marlenko - oddalam się uszykować Wam fotki:) DObrej środy wszystkim:)
    • Dzień dobry, ja jeszcze w łóżku, z kawą;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się