porozmawiajmy

(6 wyników)
  • witam mój synek niespełna 4 letni od jakiegoś czasu przed wejściem do dużego sklepu typu auchan, real, cerfur itp... ma straszny lęk, już na parkingu karze się wziąć na ręce, gdy wchodzimy do sklepu ma przerażoną minę. Dawniej biegał po takich dużych sklepach i nic się nie działo, natomiast od kilku miesięcy dzieje się coś dziwnego. Gdy już zostanie posadzony w wózku na zakupy wszystko mija, na rękach też jest ok, ale gdy chcemy z mężem postawić go na nogi strasznie się denerwuje, płacze, t...
  • Mój synek ma 6 tygodni. Karmię go piersią, przez ponad 2 tygodnie brałam antybiotyk Syntarpen w związku ze stanem zapalnym piersi. Mateusz ma bardzo silne skurcze brzuszka po karmieniu - pręzy się, intensywnie porusza rączkami i nóżkami(podkurczając i prostując) mocno płacze. Często w czasie prężenia się następuje wypływ niestrawionego pokarmu. Taka sytuacja ma miejsce prawie po każdym karmieniu, nie ma wyraźnego ograniczenia prężenia sie do określonej pory dnia lub nocy. Brak jest rów...
  • wlasnie kupilam ta szczepionke macius wczoraj skonczyl 6 tyg wiec lada chwila dostaniemy wezwanie na szczepienie tylko jestem zdezorientowana maly ma byc szczepiony na wzw dtp i hib a ta szczepionka posiada takze polio i nie wiem czy mozna szczepic nia teraz czy natepnym razem bo wtedy dochodzi tez polio w ulotce pisze ze niby juz od 2 miesiaca ?? prosze napiszcie czy podawalyscie ja swoim maluszkomw w 1 szczepieniu czy nastepnym pozdrawiam mala i macius
  • Mój synek ma ataki bezdechu. Chciałbym porozmawiać z kimś kto ma podobny problem.
  • Dziewczyny, Podejrzewam w swojej 3,5 rocznej Córki zespół nadpobudliwości lub nadruchliwości. Chciałabym się skonsultować z lekażem, sama nawet nie wiem czy neurologiem czy raczej z psychologiem dziecięcym. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie i jakieś sprawdzone namiary na specjalistę godnego polecenia. Muszę potwierdzić lub rozwiać swoje obawy a nie wiem gdzie się udać. Pozdrawiam i niecierpliwie czekam, Husia (mama Julci)
  • Chciałabym podzielić się z wami moimo obawami; mam dosyć poważną skoliozę, za jakiś czas planujemy z mężem poczęcie naszego pierwszego dziecka, boję się czy będę mogła normalnie chodzić w czasie ciąży, czy będę musiała leżeć,(już teraz bolą mnie plecy, a co dopiero mówić, kiedy będę miała brzuch) boję się też tego, czy będę mogła normalnie urodzić. Może któraś z Was miała podobne problemy, bardzo proszę o odpowiedzi, najlepiej jak najszybciej, bo póżniej nie będę miała dostępu do komputera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się