Forum Komputery Tworzenie stron WWW
ZMIEŃ
      pozycjonowanie

pozycjonowanie

(17 wyników)
    • jak zrobic żeby moja strona wyskakiwała jako powewsza w wyszukiwarce w google?? mam z tym problem pomocy!!
    • Witam, mam na imię Paulina, jestem tu nowa i nie wiem czy przypadkiem nie powielam wątku, mam nadzieję, że nie. Zastanawiałam się ostatnio nad pozycjonowanie stron, a mianowicie o oprogramowaniu pozycjonującym. Czy ktoś z Was miał do czynienia np. z Adder'em lub Publiker'em? jakie są wasze przemyślenia na ten temat? Co jest bardziej skuteczne korzystanie z tych programów, czy raczej polecacie tzw. 'ręczne' pozycjonowanie? A może znacie jeszcze inny sposób? Pozdrawiam
    • Witam, Mam problem. Prowadzę niewielki serwis, kóry jednak potrzebuje pozycjonowania. Jestem o krok od podpisanai umowy z firmą. Zastanawiam się jednak, co jest skuteczniejsze: pozycjonowania wg słów kluczowych czy umowa na wyniki (opłata za wejścia z wyszukiwarki). No i oczywiście jaki jest koszt takiej usługi. Mój serwis ma w tej chwili ok. 1000 wejsc miesięcznie. Będę wdzięczna na jakieś porady Pozdrawiam, akka
    • Przedstawiam nowy na rynku system do monitorowania pozycji w Google- GoogleChecker.pl Jeżeli masz stronę i sam ją pozycjonujesz, albo zlecasz pozycjonowanie firmie, sprawdź efekty! Z naszym systemem codziennie możesz sprawdzać pozycje słów kluczowych, generować raporty itp... W systemie dwie opcje - konta darmowego dla jednej strony i 3 słów kluczowych albo po bardzo niskich cenach opcja płatna - zobacz nasz cennik - googlechecker.pl/cennik Jeżeli chcesz dostać darmowe 100 zł na test...
    • Jako lajkonik proszę o pomoc, problem jest następujący mam domenę zarejestrowaną na home.pl a serwer z stroną na cal.pl (przyzwyczajenie i oszczędność) Zrobiłem przekierowanie i jest problem z widocznością przez wyszukiwarki, jak dobrze mi się wydaje, problem tkwi w tym, że gdy włącze podgląd źródła strony widzę bardzo bardzo niewiele, jak mogę edytować to źródło, gdzie znajduję się ten plik?
    • Jakie macie sposoby na wysokie pozycjonowanie swoich stron?? Pozdrawiam
    • bardzo prosze, wie ktos jak wypozycjonowac strone tak zeby byla ona pierwsza, lub na pierwszej stronie efektu wyszukiwania? prosze o pomoc
    • Czy warto licytować te linki? allegro.pl/item737152956_3_slowa_kluczowe_na_5000_stronach_nie_podstronach.html
    • Gdy się robi stronę na tabelach to nie ma z tym problemu, ale jak to zrobic przy uzyciu CSS. Przecież wtedy w każdej rozdzielczości będzie to inaczej wyglądało. Czy może się mylę? Czy da się zrobić porządną stronę całkowicie rezygnując z uzycia tabel?
    • czy firma, która do tej pory pozycjonowała moją stronę ma prawo usuwać linki prowadzące do mojej strony po zakończeniu współpracy między nami?
    • Ostatnio prowadząc szkolenie z marketingu internetowego spotkałem osobę, która jako bezrobotna otrzymała dotację na założenie własnego sklepu internetowego, dzięki której sfinansowała całe oprogramowanie i niezbędne koszty założenia działalności gospodarczej. Nie otrzymała jednak dotacji na ... pozycjonowanie, a Urząd Pracy argumentował ten fakt jako "pozycjonowanie - nie rozumiem co to znaczy". Sytuacja wręcz absurdalna. Widząc, że sklep nie funkcjonuje tak jak powinien, Podpowiedz...
    • Witam Szukam firmy projektującej strony internetowe najlepiej na terenie Szczecina. Chodzi mi o wykonanie sklepu internetowego. Ponieważ jestem laikiem w tej dziedzinie grę wchodziło by także pozycjonowanie oraz administrowanie tym sklepem. Może kożystaliście już z takich usług i możecie polecić jakąś firme?
    • Ile kosztuje pozycjonowanie w google? ktos z was to wykona? filip@suknieslubne.net tylko powazne oferty z gwarancja powodzenia prosze,filip@suknieslubne.net
    • Witam, Potrzebuję Waszego zdania na temat taniego serwera do umieszczenia prostej strony internetowej dla jednoosobowej działalności. Zależy mi na tym, aby google łatwo potem pozycjonował stronę. Czy możecie polecić jakąś firmę?
    • Tak dla podtrzymania konwersacji i żeby forum nie zamknęli: na czym robicie layouty stron: ramki, tabele czy po nowoczesnemu: div + pozycjonowanie CSS? A przy okazji - dalej w HTML, czy już XHTML? da.killa
    • Jak wstawić podpisy pod zdjęciami wstawionymi w tekst na stronie? Wstawiłam zdjęcia do tabeli i w drugim wierszu zrobiłam podpis. Wszystko jest fajnie, ale tylko w IE. W innych przeglądarkach sprawa troszkę się knoci. Zdjęcia (tabela) przesuwa się i to w każdej przeglądarce inaczej. Nie najlepiej to wygląda. Jak dodać ten podpis, żeby w każdej przeglądarce strona wyglądała tak samo. Musi być jakiś sposób, żeby zdjęcia nie wstawiać w tabeli, bo pewnie przez to jest kłopot. Bardzo p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się