Dodaj do ulubionych

pozycjonowanie problem

31.10.10, 22:12
Jako lajkonik proszę o pomoc, problem jest następujący
mam domenę zarejestrowaną na home.pl a serwer z stroną na cal.pl (przyzwyczajenie i oszczędność)
Zrobiłem przekierowanie i jest problem z widocznością przez wyszukiwarki, jak dobrze mi się wydaje, problem tkwi w tym, że gdy włącze podgląd źródła strony widzę bardzo bardzo niewiele,
jak mogę edytować to źródło, gdzie znajduję się ten plik?

Obserwuj wątek
    • rekombinator Re: pozycjonowanie problem 31.10.10, 22:13
      strona ta to www.ckz.edu.pl/
      • polinfor Re: pozycjonowanie problem 15.11.10, 14:35
        Witaj,

Sporo podstawowych błędów na stronie. Zalecał bym zlecenie optymalizacji SEO komuś kto się na tym dobrze zna. Po pytaniu jakie zadajesz widzę, że nie znasz się na tworzeniu i optymalizacji stron www - mam rację?

A swoją drogą to widzę, że firma bhp - ca co się pozycjonujesz? Ja pozycjonuje kilka firm z warszawy w tym jedna ma 1 miejsce na szkolenia bhp.
        • w-domu Re: pozycjonowanie problem 23.01.11, 11:17
          Trzeba popracować nad funkcjonalnością i grafiką strony, a później linki, linki i jeszcze raz linki
    • buba3338 Re: pozycjonowanie problem 25.01.11, 12:22
      Hey! Wlasnie znalazlem fajna strone o tworzeniu stron (codziennie nowe posty)
      tworzeniestron-tomko.blogspot.com/
    • bxmmultimedia Re: pozycjonowanie problem 19.08.15, 14:20
      Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl
    • bxmmultimedia Re: pozycjonowanie problem 19.08.15, 23:00
      plik znajduje się na cal. Polecam firmę która tworzy strony internetowe albo bxm.pl lub tworzeniestronwarszawa.pl
    • navii35 Re: pozycjonowanie problem 10.06.17, 09:31
      Sprawdź ofertę SEMPIRE - agencji seo i sem na pozycjonowanie stron internetowych -> www.sempire.pl/
      Szczegóły dot. działań SEO znajdziesz na www.sempire.pl/pozycjonowanie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka