Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      problemy gastryczne

    problemy gastryczne

    (1 wynik)
    • Cześć! w zasadzie chciałam podziękować za to forum. Od roku leczę się na niedoczynność tarczycy (TSH początkowe 18 - norma 0,4-4,0)i nikt nie wpadła na pomysł, żeby zbadać przeciwciała. Dzieki forum zbadałam je sama: a-TG 112 [0-40]; a-TPO >1000 [0-35]. Za to bardzo dziekuję. Dopiero za tydzień idę do lekarza i ciekawa jestem co powie. Póki co gastrolog, u którego ostatnio byłam powiedział, że powinnam często sprawdzać poziom cholesterolu i kontrolować ciśnienie. A tak a pro...
    Pokaż wątki z forum:

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się