Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      prywatne

prywatne

(85 wyników)
    • Jest sobie forum: forum.gazeta.pl/forum/f,35259,Cafe_Legionowo.html Super. Moje posty znikają ponieważ moderatorka ma akurat problemy z dojazdem do domu i się przebija przez śnieg, więc musi komus dokopać ;) Pisałam do genialnej naszej administracji i ta twierdzi, że: - forum jest prywatne (to gdzi ejest własciciel przy nazwie???) a skoro jest to nie można nic zrobić. Ok,. Skoro jest prywatne to dlaczego moderatorka reklamuje jako MODERATORKA prywatne forum na forum głównym Legiono...
    • Witam, Mam pytanie dotyczące pewnego zachowania budzącego polemikę na forum "rozwód i co dalej". Jeden z użytkowników posługuje się kontrowersyjnym nickiem "mediator.org" załaczając w stopce namiary na swój gabinet wraz z wszystkimi danymi teleadresowymi. Ponadto wprowadza uczestników dyskusji w błąd, sugerując iż jest mediatorem sądowym - mimo, iż nie figuruje na takich listach. Niestety, moderator tego forum nie uważa, ze takie zachowanie jest niezgodne z netykietą. Cz...
    • Witam. Proszę mi wjaśnić dwie kwestie: -- 1. czy właściciel prywatnego zamkniętego forum ma prawo do dowolnego usuwania forumowiczów - mnie usunął bez żadnego uzasadnionego powodu, wypisując mało kulturalne oszczerstwa i nieprawdę. Wątek kilkunastu lub więcej wypowiedzi osób, które wystąpiły przeciw takiej decyzji również skasował. W ciągu ostatnich kilku miesięcy wydano co najmniej 4 takie decyzje. -- 2. Czy właściciel prywatnego zamkniętego forum ma prawo do dowolnego usuwani...
    • bo że właściciel i administratorzy forum mogą usuwać, to wiadomo, ale oni te wątki nadal widzą, zaznaczone jako skasowane - czy jest możliwość np. wyczyszczenia, bezpowrotnie i trwale, wszystkich wątków z danego forum? czy też należy w tym celu zamknąć forum i założyć nowe, a jeśli tak, to czy można z tego samego nicka to nowe forum założyć?
    • Czy mozna zalozyc prywatne forum, poswiecone np. ziololecznictwu itp. i zaprosic specjaliste, ktory bedzie wystepowal jako ekspert? Mogloby to byc pozyteczne dla tych, ktorzy na tym forum szukaja porady. Jesli mozna miec takiego swojego eksperta, to jak oznaczyc jego wypowiedzi - jak wprowadzic kolor itp.? Bardzo prosze o odpowiedz, zwlaszcza portalowych ekspertow:) Pozdrawiam missar
    • Oto mamy takiego moderatora, który rzadko się wypowiada, ścięcia z nim były, ale on jest przekonany, że może wszystko. Opis forum jest wyraźny: "Forum o tym, co dzieje się w Legionowie i Powiecie Legionowskim." Ale mod wie lepiej. Trzeba narzucic ludziom to co moga umieszczać. Zajrzyjcie i weźcie go nieco otrzeźwijcie. Może chłopina się szaleju najadł?
    • czy moderacja może usuwać tematy z forum prywatnego? Jesli nie naruszaly netykiety, nie obrażaly nikogo, a ktos sobie tylko0 zbiera rozne informacje na pzreestrzeni 2-3 lat, zeby miec tematyczny komplet? Tak sie stalo -mialem wiele tematow przez lata cale, a po jakims czasie wszedl moderator i wyciał 1/3....
    • moga udostępnić moje IP do wiadomości publicznej???
    • pozwole sobie tez zapytać Co sie dzieje na tym forum MODERATORZE?? Dlaczego posty i wątki osob wierzacych są posyłane w kosmos a ateistów watki ktore wiekszość nie jest pod temat tego forum nadal tu istnieją? Pierwszy z brzegu przyklad:'watek caroline"poszukiwana-poszukiwany'co ma wspolnego z religia? nastepny jej watek:'zona dla ateisty" powinien byc od poczatku na spoleczeństwie albo w innym dziale. Co drugi watek nicka koltera hugha jest do usunięcia!Nie na temat i obraza osoby wi...
    • Pytalam o to wczesniej. Zglosilam chec uczestniczenia w prywatnym forum. Gdzie ma przyjsc odpowiedz (na poczte gazety?)Czekam juz pare dni.
    • kiedy wycinam posty, uczestnikom nie pojawia sie zadna adnotacja - post zostal usuniety, bo naruszono netykiete posty znikaja bez sladu i forumowicze pytaja, dlaczego dlatego pytam moderatorow spolecznych na forum o moderacji - dlaczego tak jest, jak pisze?
    • odnosze wrazenie, ze odkad gazeta wprowadzila instytucje "spolecznych administratorow", forum kobieta zaczyna przypomninac prywatny folwark, w ktorym administratorzy wykorzystuja swoja uprzywilejowana pozycje do swoich prywatnych celow, w tym do eliminowania czy tez ograniczania swobody wypowiedzi – przyznajmy – nieraz trudnych internautow, czyniac to bynajmniej nie z powodu naruszen netykiety, tylko z wlasnego widzimisie. podwojne standardy oraz mentalnosc kalego prz...
    • co można zrobić i gdzie interweniować by takiego delikwenta zablokować ?
    • portal, ale tak z czystej ciekawości: dlaczego wyleciał ten post? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=74201478 Nie chodzi już o jego przywrócenie, jeno uzasadnienie - chce wiedzieć, czy ma ono jakieś podstawy w regulaminie tudzież w forumowym obyczaju, czy to po prostu kolejne tow. cenzora cięcie z gatunku "bo tak".
    • Czy może ktoś z władz czy administracji zainteresować się działalnością adminki i podległych jej moderatorek na tym forum? Adminka forum bierze czynny udział w prowokacjach, awanturach ubliża innym uczestnikom od świń. forum.gazeta.pl/forum/w,25788,117546703,117580940,Do_Jarotki_i_tak_przeczyta_z_nielogu_swietnie.html Swoimi moderatorkami uczyniła dziewczyny, z którymi zna się w realu( lezbobimbo, mama_kotula, szprota) i jakakolwiek dyskusja zawsze kończy się awanturą z nimi, gdzie oczywiś...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25787853&wv.x=2&a=25787853 Jezeli jeszcze publiczne, to prosze, sklonic forumowiczke patience , o usuniecie tej idiotycznej flagi z sygnaturki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25787853&wv.x=2&a=25787853 Chyba, ze to jej forum prywatne to inna sprawa.
    • Sugeruję iż odpowiedź (negatywna/pozytywna) była by obowiązkowa przy zgłaszaniu się na jakiekolwiek forum prywatne. Często zgłaszając się na takie forum, nie dostaję żadnej odpowiedzi. Nie wiadomo czy zgłoszenie wogóle zostało wysłane, czy też prowadzącemu zwyczajnie nie chce się odpisać. Obowiązkowe wysłanie odpowiedzi neg/poz wyjaśnia sprawe odrazu. To zwykła grzeczność - nawet jeśli odpowiedź jest negatywna. Prywata prywatą ale zasady powinny być. pozdrawiam!
    • Rozumiem, ze banujecie ludzi ,bo nie podoba Wam sie to co pisza na Waszych forach publicznych. dlaczego automatycznie obejmuje ten zakaz fora prywatne? skoro daliscie mi mozliwosc zalozenia forum prywatnego, i zaproszenia znajomych, to czemu zamykacie im drzwi do mojego w koncu forum.
    • Okazuje się że na forach prywatnych można cos takiego robić jesli właściciel uzna to za stosowne. To mniej wiecej wynika z odpowiedzi jaką uzystałem od administracji W zwiazku z tym pytam, czy na forach prywatnych regulamin forum oraz netykieta nie obowiązują?
    • Bo odnosze wrazenie, ze rysia sama ustanawia zasady, jakie tam obowiazuja i lekce sobie wazy regulamin i odgrorne zalecenia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14650933&a=14659253 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=16188550&a=16194292 Zdecydujcie sie wreszcie szanowni admini, czy mozna reklamowac swoje forum jedynie w sygnaturce, czy tez mozna lazic po forach i po kilka razy zakladac watki zachecajace do odwiedzenia forum prywatnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się