prywatne

(86 wyników)
  • Jeżeli likwiduje się prywatnych przewozników żeby ratować mpk które wcale nie z ich powodu upadło tylko zostało rozkradzione to może zlikwidować też prywatne przychodnie i gabinety lekarskie to wtedy NFZ stanie na nogi??? Przecież prywatne przychodnie i gabinety podbierają pacjentów .
  • Witam, mam pytanie, gdzie można sobie załatwić prywatne miejsce parkingowe takie jak na ul.Palisadowej 72-104? Tam miejsc prywatnych jest cały ogrom, blokowane blokadą na kłódkę. Ile takie miejsce kosztuje? Pozdrawiam!
  • Często korzystam z linii nr 18.Autobusy MPK po godzinach szczytu jadą co 40 minut. Dlaczego prywatny przewoznik jedzie 30 sekund przed autobusem,a potem znowu 40 min. nic? Czy nie można tego rozdzielić żeby pasażer miał przewóz co 20 minut?
  • W państwowej: 1) Doświadczysz poniżenia ze strony Pan z sekretariatu. 2) Zostaniesz zjebutany przez PROFESORA, który to wyżej sra niż du..e ma. 3) Będziesz jak marionetka, którą można pomiatać. 1) W prywatnej masz ciekawsze zajęcia. ( Jeszcze zalezy jaka prywatna- mówimy o szkolach prywatnych w duzych mistach- nie o filiach na pipidówach- bo tam wiadomo.. ) 2) W prywatnej są rzutniki, lepsze wyposazenie szkoły. 3) W prywatnej są mile Panie w dziekanacie. 4) Z p...
  • Prosze o namiary na dobrego dentyste przyjmujacego w prywatnym az gabinecie, ale na kase chorych! Mam do leczenia kilka zebow i wolalabym chociaz czesciowo doplacic- np za znieczulenie! Mozecie kogos takiego polecic?? Zalezy mi na naprawde dobrym dentyscie!
  • czy ktoś się orientuje czy prywatne 18-tki mają jakiś rozkład jazdy? gdzie go można znaleźć,bo na przystankach nie ma a nigdy nie mogę trafić na prywatną 18.Wydaje mi się,że oni jezdzą codziennie inczej.Wie ktoś coś o tym?
  • Witam przede wszystki rodziców i mam pytanie: -czy uwazacie ze w Wałbrzychu jest potrzebny prywatny żlobek? - a jezeli tak to jaka kwote miesiecznie bylibyscie w stanie płacic za opieke na dzieckiem?
  • Nie mam wyboru, musze isc na prywatna, bo w moim miescie nie ma na uniwrsytecie zaocznych z tego kierunku. A pracuje, mam dziecko, nie moge dojezdzac dalej. Czuje sie taka gorsza.. Bo na licencjackich mialam stypendium naukowe na kazdym roku, a teraz na prywatną pojde.. Ludzie bede mysleli, ze poszlam na nia bo nic nie umiem.. Wiem, ze ludzie sa przekonani, ze jak ktos idzie na prywatna, to znczy ze jest młotem ciemnym i nic nie potrafi...
  • Mam pytanie do Pana Bartolika i jego "pacynki" dyrektora ZDiK Pana Andrzeja Pięknego! Od około trzech tygodni linię nr 18 obsługuje nowy przewoźnik, rozwieszono nowe rozkłady jazdy(wg których wynika że 18 będzie kursowała co 20 minut- przypominam, że 18 MPK kursuje co 40 minut i zgodnie z rozkładem miało być na przemian raz prywatny i raz MPK). Wydano zezwolenia na obsługę WSSE aż pod Toyotę. Zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami "konkurencji" w naszym mieście prywatna 18 podje...
  • gdzie do dentysty: do przychodni czy prywatnego?
  • czemu prywaciarze (busiarze) jeżdżą tak powoli, niemalże się toczą po ulicach??? może nasze mpk super nie jest , ale oni to już w ogóle hihi. A najlepsze jest to że jadą przed autobusami z minutę wcześniej. A najlepszy jest ten maluch co jeździ na linii C, kto mu dał zezwolenie na jazdę z ludźmi ;)
  • Zna ktos moze rozkład jazdy 3 ? zwłaszcza godziny ranne
  • MPK strajkuje bo nie moze sie biedne samo utrzymać Prywatni przewoźnicy nie strajkują nie mają dotacji a jezdzą sobie spokojnie. Co to ma być za państwo jak nawet głupie autobusy miejskie nie mogą sie same utrzymać !!
  • który prywatny bus jeżdżący na trasie pl.grunwaldzki-piaskowa góra-podzamcze jest dostosowany do przewozu osób niepełnosprawnych czy też matek z wózkami,w dzisiejszych czasach takie wymogi stawia się przewoznikowi w każdym normalnie funkcjonującym mieście-oczywiście nie tu w Wałbrzychu,tu widocznie warunki sa ustalane pod właścicieli busów
  • i jak z cenami za badania.z gory dzieki
  • co sadzicie na temat prywatnego żłobka w wałbrzychu lub świdnicy?
  • Czy podstawowe badania typu mocz, morfologia, OB itp. są robione odpłatnie, jeśli skierowanie jest z prywatnego gabinetu lekarskiego? A co z odpłatnością za bardziej skomplikowane i kosztowne badania, które trzeba wykonać np. w innym mieście? Może moje pytanie jest prozaiczne, ale nie jestem za bardzo zorientowana w tym temacie. Będę wdzięczna za wyjaśnienia.
  • Czy to prawda, że radny Gustab zbierał podpisy pod petycją, aby Prezydent Kruczkowski inwestował pieniądze gminy w prywatna własność. Czyje interesy on reprezentuje? Chodzi o budynek po byłym dworcu PKP.
  • i już mamy kolejnego pana z układów który otrzymał linię 5 i jeezdzi szrotami
  • Mam kłopot z rocznym synkiem. Niestety, taki "męski". Mam wrażenie, że panie lekarki mi nie potrafią pomóc. Kogo polecacie? Słyszałam, że jest dr Gottner dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się