Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      prywatne

prywatne

(271 wyników)
    • forum.gazeta.pl/forum/f,25788,ESD.html Bardzo proszę administrację forum o odpowiedź. Czy to, ze ktoś prowadzi forum prywatne to znaczy, że można naruszać na nim wielokrotnie prawo? Na wspomnianym wyżej forum non stop dochodzi do zniesławień, znieważeń i wyzwisk, zdarzają się również wyzwiska i pomawianie wobec bohaterki forum- Małgorzaty Musierowicz. Dzisiaj w ferworze dyskusji mój Bogu Ducha winny ojciec został tam zbluzgany od " starców" i " nieudaczników"- administracja mimo moich monit...
    • Uprzejmie zapytuję, kiedy będzie bbcode na forach prywatnych. Byłoby to z większym pożytkiem dla ludzkości niż dodawanie you tuba do kilku forów, w których i tak dyskutuje sie o pierdołkach. Prosze o odpowiedź wszystkich zorientowanych z wyjątkiem Giwi.
    • Dlaczego na forach prywatnych mogą pisać tylo zalogowani uzytkownicy, a założyciel forum nie ma na to żadnego wpływu? Było sobie pewne forum, gdzie Pan Moderator wycinał posty na lewo i prawo. Protestowałem u administracji - zignorowano mnie. Za to usłyszałem, że jak mi się coś nie podoba, to mogę sobie założyć forum prywatne. No to założyłem forum prywatne i całkiem nienajgorzej się to forum rozwija. Ale mam pytanie- czemu na forach "oficjalnych" mogą pisać również niezalogowani użytko...
    • Chciałabym odnaleźć stare wątki w archiwum jednego z forów prywatnych, chodzi mi o lata 2006 i 2007. Czy jest to możliwe?
    • Czy administracja może przekształcić forum Romantica w forum prywatne i zostawić je dla dotyk_wiatru i ashaq by mogli spokojnie ciągnąc swoje cztery tasiemce o niczym zniechęcające resztę osób do twórczego pisania? A dla potrzeb pozostałych osób założyć drugie publiczne forum Romantica gdzie będą wypowiedzi stosowne do rodzaju forum?
    • Jak wielu ludzi pisuję sobie na forach rozmaitych nie zastanawiając się nad tym, czy są prywatne czy nie. I o ile świadom jestem technicznej możliwości to do dziś nie przyszło mi realnie do głowy, ze właściciel forum może je sobie tak po prostu skasować nie bacząc na całą twórczość, która tam się wysiłkiem wielu ludzi pojawiła. A tymczasem mi się wydaje, że tworząc forum i oswajając sobie jego użytkowników stajemy się za nie i jego uczestników niejako odpowiedzialni. Tak sobie pomy...
    • Cześć, jestem początkującym forumowiczem. Chciałam dziś założyć forum prywatne mojego przyszłego osiedla. I system mi odpowiedział, że "nie mam uprawnień". Wyczytałam zasady i wg mnie jako zarejestrowany i zalogowany użytkownik jedno forum mogę założyć. Czy coś może robię nie tak ?
    • Prosze mnie nie odsylac na "Fora Prywatne"..Chcialabym otrzymac odpowiedz tu. W zwiazku z kasowaniem wtretow do watku na pewnym otwartym forum po odpisaniu na watek w forum prywatnym "system"odpisal:!cos za czesto cie kasujemy pamietaj o nieetykiecie".Akurat nieetykiete znam na pamiec i wiem dlaczego posty sa kasowane.. Moje pytanie-czy fora prywatne podlegaja cenzurze???Czy ktos moze czytac co ja "prywatnie"do kogos pisze??? Jestem bardzo zdziwiona..Posty agresywne,chamskie wisza sobi...
    • Czy przynajmniej dla forow prywatych nie daloby sie zamienic zawartosci tego panelu po prawej na inna? Np. na glowne drzewko katalogu forow. To mogloby byc choc troche uzyteczne, w przeciwienstwie do obecnego ukladu, ktory jest tylko denerwujacy. Jaka jest natura forow prywatnych - wszyscy wiemy. W podkatalogu forow prywatnych, ktory dostaje sie po prawej, czytajac ulubione forum prywatne, wiekszosc forow i tak jest tzw. ukryta, tzn. nie da sie ich czytac bez uprzedniego wpuszczenia ...
    • i parę normalnych - oficjalnych (np. w kategorii Sport: Postaw na Wyścigi (kosmiczna liczba 37 postów), Euro 2008 (który rok mamy?), jakiś Żużel w Gorzowie i w Zielonej Górze (to jakieś potęgi żużla są, że mają swe oddzielne fora???). To tylko niektóre przykłady. Pousuwajcie też takie fora prywatne, gdzie nikt nic nie pisze od powiedzmy pół roku. Trzeba zrobić porządek.
    • wysłałam zgłoszenie na prywatne forum, dostałam pocztą zwrotną info o przyjęciu zgłoszenia, ale teraz nie moge wejść na żadne prywatne,,,wchodze i mam tylko strone z nazwą i kolejną ramkę zgłoszeniową. JAK WEJŚĆ NA PRYWATNE FORUM??
    • Przez pewien czas udzielałam się na pewnym forum prywatnym, teraz chcę z niego odejść i chcę, żeby moje posty również z tego forum zniknęły. Moderatorka odmawia ich wykasowania. Nie tylko ja jestem w takiej sytuacji. Co możemy zrobić?
    • Czy można zrobić tak, że administrator forum prywatnego daje uprawnienia administratora iluś tam osobom ale sam pozostaje superadministratorem, tzn. w razie czego może im te uprawnienia odebrać itp?
    • Czy jezeli wlasciciel forum prywatnego zachowuje sie nietaktownie, obraza uczestnikow, ktorzy zaczynaja odchodzic albo sa bezpardonowo wrzucani, to czy takiemu wlascicielowi mozna odebrac to forum i dac komus innemu? Samo forum, o ktorym pisze jest bardzo na poziomie, i pytam, bo zalezy mi na jego uratowaniu. Nie podaje wiecej szczegolow ani argumentow bo nie chce zeby mnie rozpoznano. prosze o szybka odpowiedz. gosc
    • Widze, ze zaistnialy pewne zmiany w dziale statystyka forow prywatnych. Nieco dokladniej jest przedstawiony czas ostatniej wizyty na forum danego uzytkownika. Ale za to trudniej jest dojsc do danych wybranego uzytkownika bo zniknal alfabetyczny dostep i trzeba uzytkownikow na listach przegladac po kolei od litery a. Ciagle nie ma mozliwosci by mozna bylo usuwac automatycznie uzytkownikow, ktorzy nie odwiedzali forum przez dluzej niz 3 miesiace. Przegladanie listy po kolei to katorznicza pra...
    • Dlaczego posty/wątki sprzed kilku miesięcy muszą lądować w archiwum? Jaki jest ten limit? Jak znaleźć zarchiwizowane wątki z prywatnego forum ukrytego?
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36854 czy ja tez zle widze? niby niemozliwe jest pisac niezalogowanym na prywatnym forum a ze zwyklego forum postow gosci na forum prywatne nie przenosicie wiec?
    • Jakiś czas temu założyłam forum prywatne. Z różnych przyczyn jednak nie zdecydowałam się na jego uruchomienie. Forum było nieaktywne przez długi czas i w końcu zostało zamknięte przez administrację a ja straciłam prawo do moderowania nim. Czy możliwe jest ponowne uruchomienie go? Jeśli tak, bardzo proszę o to. Bo teraz to forum jest mi bardzo potrzebne i chciałabym je uruchomić, podając link do niego na moim blogu. A skoro to jeszcze jest widoczne, nie chciałabym zakładać niepotrzebnie...
    • Dzien w ten piekny pierwszy dzien wiosny! Postanowilem przeniesc sie na forum prywatne, by nie przeszkadzac innym swoja obecnoscia na forum publicznym i pomalu urzadzam owe mieszkanko forumowe, do ktorego chcialbym pozniej zaprosic fajne dziewczyny i fajnych chlopakow. Dziewczny juz obiecaly, ze beda mnie- dziadka- odwiedzac (szkoda, ze zadna nie widzi we mnie juz mezczyzny tylko staruszka, no ale..swoje juz..uzylem)), wiec czuje sie podwojnie zadowolony (pierwszy powod- wiosna!:...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się