prywatne

(64 wyniki)
  • Jakie są wasze opinie co do przedszkola? Czy faktycznie te prywatne są lepsze? Interesują mnie zwłaszcza te warszawskie.
  • Witam, mam córkę, obecnie pół roczną. Zaczęłam interesować się tematem przedszkola, bo wiem, że w niektórych miastach już przy urodzeniu trzeba dzieci zapisywać do przedszkola nawet prywatnego. Moje pytanie dotyczy Warszawy Mokotowa/Wawra czy tez należy dziecko zapisać tak wcześnie. Zupełnie nie wiem jak to wyglądam w Warszawie. Dodam, ze interesują mnie przedszkola prywatne.
  • planuje zapisac swoje dziecko do tej szkoly i chciabym zasiegnac opinii.
  • Żłobek prywatny czy niania, a może inne rozwiązanie? Witam, Mam dylemat, a mianowicie idę od 1 sierpnia do pracy i chcę zostawić dziecko pod profesjonalna opieką. Zastanawiam się nad najlepszym rozwiązaniem, czy prywatny żłobek czy niania. Poradźcie mi, co mam zrobić i kogo wybrać. Orientujecie się jakie są ceny żłobków prywatnych a ile się płaci niani (Warszawa) Może macie jakieś namiary na żłobki i nianie w Warszawie (Mokotów, Ursynów, Pyry) Pozdrawiam Ania annakowalska...
  • Szanowni Rodzice, planuję otworzyć prywatną świetlicę dla dzieci w wieku 6-12 lat. Chciałabym się Was zapytać, jakie musiałaby spełniać warunki, abyście zdecydowali się zapisać tam Wasze dzieci. Chodzi mi zarówno o warunki lokalowe, zajęcia, posiłki, finanse. Chciałabym aby w weekendy odbywały się dodatkowe zajęcia - jakie? :) A co powiecie na program Lato i Zima w mieście, czyli całodzienna opieka i zajęcia w okresie wolnym od zajęć szkolnych. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie uwag...
  • moje 3l. dziecko choruje 7 tydzień z drobnymi przerwami, po "udanym" debiucie w przedszkolu:(( wydałam kupę kasy na prywatnych lekarzy, bo w przychodni wiadomo - panaceum na wszystko to antybiotyk, a tego nie chcę ręakmi i nogami szukam jakiejś sensownej oferty dot. wykupu abonamentu na stałą opiekę lekarską pediatryczną - dojazdową, może ze specjalistami liczy się rzetelność, fachowość, cena,szybkość reakcji, zakres usług w cenie, możliwośc wyboru stałego prowadzącego, dostęp do...
  • BŁAGAM-KTO MA JAKIEŚ NAMIARY NA PRYWATNE ŻLOBKI W W-WIE...PRZESZUKALAM JUZ INTERNET-I NIC...KSIAZKI TEL-TEZ NIC...JAKAS KONSPIRACJA....TROCHE DZIWNE...BEDE WDZIECZNA ZA JAKIKOLWIEK SYGNAL-POZDRAWIAM-BASIA Z MALYM JANKIEM
  • Poproszę o namiary na położną bądz pediatrę z Warszawy, interesuja mnie wizyty domowe, prosze o namiary. pozdrawiam
  • co polecacie?? do tej pory byłam ubezpieczona "firmowo" ale przechodzę na włsaną działalnośc i to mi odpadnie.. w Warszawie kangurujemy ... czyli o chustach prawie wszystko
  • Nie mogę znaleźć rankingu szkól podstawowych w Warszawie, prywatnych. Może ktos ma dziecko w takiej szkole i mógłby ja polecić? która jest dobra?
  • Dziewczyny, mam nagłą sytuację, pilnie potrzebuję znaleźć żłobek dla córeczki, ma 15 miesięcy. Niestet państwowe żłobki nie chcą nas przyjąć, bo obowiązuje rejonizacja, dzwonię i dzwonię, lecz nie mają gminy zerejestrowanych żłobków prywatnych, lecz wiem, słyszałam, że takowe istnieją. Jeśli ktoś wie o takiej instytucji, proszę pilnie napiszcie! Jesli nie zlobek, to opiekunka, ktora u siebie zajmuje sie dziecmi, interesuje mnie rejon Pragi Południe oraz Śródmieście. Madzia
  • może wiecie gdzie szukać w Warszawie prywatnych żłobków? pozdrawiam annkie
  • wiem, że taki idealny nie istnieje :) Ale szukam bliskiego ideałowi jak najbliżej ochoty, a najlepiej na samej Ochocie/Szczęśliwice. Możecie polecić jakiś? Najchętniej poczytam opinie mam, których dzieci aktualnie chodzą do takich żłobków.
  • Poszukuję czegoś (najlepiej prywatny żłobek) dla 20-miesięcznego synka na 2-3 godziny dziennie (niekoniecznie codziennie). Czy jest taka placówka na Ochocie??? Proszę o jakieś info.
  • Poszukuje dobrej, prywatnej szkoly podstawowej. Nie takiej, gdzie pozytywne oceny stawiane sa w zamian za wnoszone czesne. Tylko po lewej stronie Wisly, najlepiej bielany, zoliborz, ochota, centrum. ewentualnie prosilabym o adresy szkol panstwowych- bezpiecznych, sprawdzonych z terenu w/w. dzielnic. Bardzo Was prosze o pomoc, bo nie bardzo mam kogo spytac w tej sprawie a czas ucieka :(
  • Szanowne e-mamy, Noszę się z zamiarem otwarcia prywatnego punktu opieki zapewniającego opiekę dzieciom od 4 miesiąca do 3 roku życia - stałą, oraz dorywczą (także w weekendy) dla wszystkich dzieci do lat sześciu. Oczywiście chcę zapewnić opiekę pielęgniarki (w przyszłości lekarza pediatry) oraz psychologa dziecięcego. Poza tym optuję za możliwością opieki nad Waszym dzieckiem w określone przez Was godziny lub dni. Jestem ciekawa czy byłybyście zainteresowane takim rozwiązaniem....
  • Czy ktoś ma dzieci w tej szkole, jaka jest Wasza opinia? Będę b. wdzięczna za informacje.
  • Hej mamusie poszukuję w mojej dzielnicy (Praga Południe) miejsca na zorganizowanie synkowi 3 urodzin. Jest wspaniałe miejsce na Kabatach, gdzie organizuje urodziny moja koleżanka synkowi, ale to dla nas za daleko, nasi przyjaciele mieszkają na Gocławiu, nie będziemy ich tam ciągnąć. Tamto na Kabatach jest to prywatne przedszkole, gdzie część zajmuje mała salka zabaw (taka mini-Hula Kula z basenem kuleczek, zjeżdżalniami, domkami, klockami itp), a w częście drugiej są dwa stokili - niższy dla ...
  • Witam, macie wykupione w jakiś klinikach medycznych pakiety na leczenie tj wizyty lekarskie, badanie w określonym zakresie itd? Chciałabym zakupić takie pakiet, najlepiej rodzinny. Napiszcie gdzie macie i jakie są ceny. Mile widziane linki do przychodni.
  • Proszę o informację kto zna dobre przedszkole prywatne najlepiej takie gdzie stosowana jest glottodydaktyka w takich dzielnicach jak Wola lub Ochota ew. Śródmieście? Z góry bardzo dziękuję Iwona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się