Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      psychiatra

psychiatra

(6 wyników)
    • [b]Miała zapalenie mózgu, kazali jej się leczyć psychiatrycznie[/b] elblag.wm.pl/123681,Miala-zapalenie-mozgu-kazali-jej-sie-leczyc-psychiatrycznie.html Nie wiadomo czy to borelioza, raczej nie, coś o cięższym przebiegu prawdopodobnie. Chodzi jednak o sam fakt - tak traktuje się pacjentów. Wstawiam bo byłem podobnie potraktowany w szpitalu woj. w Olsztynie.
    • znacie może jakiegoś psychiatrę/neuropsychiatrę/neuropsychologa który orientuje się w temacie neuroinfekcji i potrafi pomódż choremu ze zniszczonym przez borelke mózgiem i jego psychiką? przecież wiadomo że 'neuroborelioza' powoduje wiele zaburzeń psychicznych,nie mówie o depresji, raczej o morderczych myślach, obsesjach, agresji i wogole zaburzeniach osobowości, czy ktoś z was próbował leczyć się u psychiatry z tego właśnie powodu? nim się człowiek wyleczy z późnej boreliozy to...
    • W momencie przeglądania forum Cjoroby tarczycy, wpadł mi w oko i niezmiernie zaciekawił taki watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24712&w=54935558 Czy nie uważacie, że większość z nas/was w taki sposób w pewnym momencie wpadła w wir i nieopanowaną chęć wyszukiwania w sobie przeróznych chorób? Niestety też to przerobiłam, ale dość długi czas temu zrozumiałam, że to jest obłędne. Dziesiątki niepotrzebnych badań, nie ważne, czy lekarz zlecił, czy też nie, czytanie o objawach sete...
    • Dobra broszurka, co powinien wiedziec lekarz psychiatra o boreliozie: www.e-clipx.ch/lyme/documents/Psychiatrist_Brochure_English.pdf Przetlumacze ja jak najszybciej, dla Stowarzyszenia.
    • www.wprost.pl/ar/70409/Zarazki-obledu/
    • Potrzebowałam dla swojego lekarza pisemnej konsultacji od zakaźnika czy jestem już zdrowa i czy w ogóle byłam chora skoro przeciwciała od początku choroby były ujemne - to taka delikatna sugestia - "a może pacjentka jest tylko lekko pogięta ;))" No i poszłam wczoraj do dr zakaźnik w Wawie - pediatra/zakaźnik (Asiu - lekarz Twojego Filipa) i mówię, że niestety muszę mieć wszystko na piśmie... No i dostałam - "w przypadku boreliozy przeciwciała stwierdzamy tylko u 20% chorych. Po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się