Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      psychiatra

psychiatra

(2 wyniki)
    • W związku ze zjawiskiem rosnącej liczby zachorowań na depresję postanowiliśmy wesprzeć pacjentów w poszukiwaniu odpowiedzialnych, sumiennych specjalistów zdrowia psychicznego. Nasze działania ogniskują się nie tylko na pracy nad zwiększeniem dostępności do pomocy psychologicznej, ale przede wszystkim na pracy z lekarzami i terapeutami. W chwili obecnej pracujemy nad projektem promującym podejście holistyczne w pracy z pacjentem i chcielibyśmy spytać Was o opinię na temat aktualnego stanu psy...
    • mam misz masz problemowy: bardzo częste napady obżarstwa ->wywoływanie wymiotów, niezadowolenie ze swojego ciała i siebie samej, brak chęci stawiania sobie nowych wyzwań, czasami przed wyjściem z domu miewam lęki, które nie rzadko mnie w nim zatrzymują, ostatnio wróciłam także do okaleczania swojego ciała (nie są to jednak cięcia impulsywne, częste, wywołane silnymi emocjami jak było kiedyś tylko takie bardziej przemyślane, rzadsze ale głębsze), ostatnio zdarzało mi sie także 'raz czy dwa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się