psychiatra

(9 wyników)
  • Był na urlopie. Dzisaj się dodzwoniłem i mam być u niego w poniedziałek.
  • Witajcie, Na forum eDziecko i na stronach encyklopedii zdrowia zamieściłam swój post, który poniżej cytuję: "Mąż mój bardzo cierpi... ogólnie rzecz ujmując ze stony przewodu pokarmowego. 8 lat temu miał wrzód na dwunastnicy, ale zaleczył. Stale 2 razy w roku jak to na wrażliwy ukł. pokarmowy przystało miał dolegliwości muląco - bólowe. Miał juz 4 razy gastroskopię, która wskazuje zawsze ogólny nieżyt, bez wrzodów, bez helicobacter pylori. Jednak w tym roku zły stan jego zdrowia ...
  • Porozmawialiśmy pół godziny dostałem antydepresyjny Lerivon i mam się zgłośić za około miesiąc.
  • dwa lata temu rozpoczelam studia w Warszawie. Oznaczalo to przeprowadzke z rodzinnego miasteczka do stolicy. Wtedy tez zaczely sie moje klopoty z zoladkiem. Po zrobieniu wszystkich badan (gastroskopia, kolonoskopia)lekazr stwierdzil u mnie IBS. Najgorze z czym sobie nie radze to paniczny strach przed podroza autobusem do domu (ok. 3h). Juz od ponad miesiaca ni bylam w domu, i to nie za wzgledu na sesje i nadmiar obowiazkow (tak wszystkim dookola wmawiam)ale wlasnie ze wzgledu na strach ...
  • Dzięki wielkie Wam za odpowiedzi w watku "Jakie psychotropy...". Czy moglbyscie mi przyblizyc Wasze historie kuracji wyzej wzmiankowanymi, tzn. jakie mieliscie objawy, od kiedy, i w jaki sposob psychotropki Wam pomogly. Ide do psychola, jeszcze nie wiem kiedy, i w razie czego chcialbym cos jej/jemu zasugerowac. Bedzie to moja pierwsza wizyta a zatem czuje sie nieco niezrecznie, i obawiam sie, ze trafie na kogos niekompetentnego, wiec bede jakos musial zdobyc te recepte! ;))) A ...
  • Jestem na forum od niedawna, ale IBS mam ponad rok. A raczej mialam, bo: nie wytrzymalam tego i poszlam w koncu do... PSYCHIATRY! I chyba w zyciu nie zrobilam nic bardziej rozsadnego. Sklonil mnie do tego prawie calkowity rozklad mojego zycia z powodu dolegliwosci i ciagly bol, wzdecia, gazy, biegunka itp. Odwiedzialam juz chyba wszystkich lekarzy swiata: poprzez enterologow po homeopatow. Mialam tysiace badan a diagnoza brzmiala IBS. O jelitach i IBSie czytalam cale tony ksiazek i nauk...
  • bo moj gastrolog wysłał mnie na na psychoterapie i ciekawa jestem jakie są efekty, jak narazie szukam dobrego psychologa w okolicy Warszawy.
  • nie umiem sie uspokoić, nie umiem sobie dać rady. Boje sie! Nie chce pracować. Mam dość. Chcę siedzieć w domu i mieć do kibelka 2 kroki. Nie chce zyc w strachu. :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się