Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      rabat

rabat

(13 wyniki)
    • Zbliza mi sie powazny remont domu. Szukam w miare niedrogich materialow, zauwazylam na wycenach, ze zazwyczaj sprzedawcy zawsze maja rubryke wolna pod haslem rabat. Czy na podstawie swoich doswiadczen moglibyscie podpowiedziec jakiej wysokosci rabatu mozna oczekiwac od sprzedawcow. Wezmy np: okna systemy docieplen elewacji plytki ceramiczne
    • W niedalekiej przyszłości mam zamiar kupić sprzet AGD, wiecie pralke lodówke kuchnie odkurzacz itp Mam prośbe czy nie znacie sklepów w Warszawie które udzielają rabatów przy zakupach? Wiem, że takie udziela firma AVANS może znacie inne będę wdzięczny Rob
    • Uwaga na Genbud na rogu Bartyckiej i Czerniakowskiej, oszukują. Chciałem kupić u nich 48 worków zaprawy cementowej. Podjechałem w poniedziałek, żeby spytać o cenę i dowóz. Panienka w kasie powiedziała, że mi dowiozą bez dodatkoych kosztów bo to blisko. We wtorek pojechałem złożyć zamówienie, ale okazało się, że już za transport muszę płacić dodatkowo, a panienki w kasie patrzyły na mnie jak na idiotę. Oczywiście nic z tego nie wyszło, bo nie lubię jak mnie robią w konia. Dodam, że...
    • Witam, Możecie coś polecić. Obok mnie na Kobierzyńskiej koleś wycenił mi 3 metry kuchni na 6,5 tyś z rabatem. To chyba szaleństwo. Potrzebuje przede wszystkim kogoś solidnego i uczciwego - no i za rozsądne pieniądze. Z góry dzieki za każdą pomoc. Pozdrawiam.
    • Witam . Informuję wszystkich forumowiczów iż zajmuję się sprzedażą wyposażenia łazienek min. takich firm jak KERAMAG, KOŁO,POOLSPA ,VICTORY SPA,VILLEROY&BOCH,DURAVIT,HUPPE,HANSGROHE,DORNBRACHT,HANSA,RAVAK,ORAS,JASBA,ST EULER,VIVA,APARICI,DUSCHOLUX i wiele innych ,salon sprzedaży mieści się na Kabatach ,dla wszystkich forumowiczów rabat 12%. ADRES WARSZAWA@SANITER.COM.PL
    • Zastanawiam się gdzie przewidzieć pomieszczenie dla psa w nowobudowanym domu. Pies nie będzie kanapowcem tylko większym stworzeniem. Będzie głównie spędzał czas w ogrodzie jednak również będzie mógł chodzić po domu. Chciałbym aby miał gdzieś swoje miejsce w budynku, ale na pewno nie w wiatrołapie.
    • Wkrótce odbieram klucze do mojego mieszkania i zaczynam je urządzać. Gdzie w Warszawie można najtaniej kupić wannę, umywalkę, pnele, płytki itp. W którym z hipermarketów jest najtaniej?
    • Witam! Chciałbym się podzielić z Wami, tym co mnie spotkało ze strony LM. Niedawno zakupiłem tam urządzenia sanitarne (wanna, umywalka, wc, itp.). Ponieważ nie dysponuję samochodem, postanowiłem zlecić transport LM. Zapłaciłem 65 zł i umówiłem się na dostawę w sobotę w godzinach 10-11. Wraz z kolegą, który miał mi pomóc czekaliśmy od 10 do 11.45. Na próżno. Zadzwoniłem do LM i zrobiłem im awanturę. Okazało się, że wcale nie było mojego nazwiska i adresu na liście, na podstawie kt...
    • Może znacie miejsca gdzie mozna taniej kupić sprzęt do kuchni i łazienek jak np. umywalki, spłuczki i takie tam w ludzkich cenach?
    • Co myślicie o zmywarkach Amici. Warto na to wydać troche grosza. pozdrawiam i czekam na wasze sugestie
    • Kupował ktoś tam ? Proszę o opinie dotyczące jakości towarów, obsługi, czy można wynegocjować jakieś rabaty etc. Pozdrawiam,
    • Szukam i szukam ale w tej Warszawie powariowali! Fajne drzwi kosztuja ok.1600- 2000 netto. Moze znacie jakis producentow, gdzie mozna by bylo kupic takie drzwi bez posrednikow? Interesuja mnie drzwi wewnetrzne (2 szt. Pozdrowienia, Kasia
    • Mamy do ocieplenia domek i właśnie co wybrać czy styropian i jakiej grubośći ? A może ktoś orientuje się gdzie kupić tanio ale nie badziew? Dodam że chodzi mi o wawe i okolice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się