Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      rabat

rabat

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich! Po zakupieniu lokalu otrzymalismy z zona list od developera nt. rabatu ktory otrzymamy za polecenie kazdej osoby do kupna mieszkania. Oczywiscie osoba polecona dostaje rabat w tej samej kwocie tj 1000zl wiec jesli ktos jest zainteresowany zakupem mieszkania prosze o kontakt. Grzechu warte:) Oczysiscie zapraszam tez do dyskusji na temat inwestycji (zolkie@o2.pl lub gg 4169003) Pozdrawiam
    • Witam! Czy ktoś może z Państwa kupił tam mieszkanie? Interesuje mnie czy można z nimi ponegocjować cenę. www.wpb.wroc.pl/index.php?REF=5&sub=48Pozdrawiam
    • Witam serdecznie. Stoje wlasnie przed jednym z najwiekszych delematow mojego zycia.. A mianowicie podpisania cyrografu na 30 lat, najpiekniejszych lat:(, w celu kupna mieszkania. Mam przy tej okazji pytanie do was, ktorzy juz macie to "cudowne" i znamiennne w skutkach wydarzenie za soba. Jak radziliscie sobie z negocjacjami cen mieszkan? Ile udalo wam sie wynegocjowac i u jakiego dewelopera? Nie pytam o techniki negocjacji. Wiem, ze do kazdego przypadku nalezy sie przygotowac indywidu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się