Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      rabat

rabat

(15 wyników)
    • www.rp.pl/artykul/8,666024_400_tys__zl_rabatu_.html Coraz większe rabaty aig30-05-2011, ostatnia aktualizacja 30-05-2011 09:54 Na rynku wtórnym negocjacje wciąż przynoszą dobre efekty. Można utargować obniżki rzędu co najmniej kilkunastu tysięcy złotych • Ponad 16,7 tys. zł – to różnica między ceną ofertową a transakcyjną lokali na rynku wtórnym, jaką odnotowali w kwietniu br. analitycy z Emmersona. To kwota liczona łącznie dla Warszawy, Krakowa, Wrocławia, Poznani...
    • Witam, prośba do osób które ostatnio kupowały mieszkanie na Wilanowie o informacje ile % rabatu uzyskały przy negocjacjach i w której konkretnie inwestycji.Dziękuję z góry za informacje ale tez dziękuję za komentarze wszystkich mądralom, którzy uważają to miejsce za słabe do mieszkania- ja już podjąłem decyzję proszę tylko o konkretne informacje a nie rady wujków dobra rada ;) wilanow@plusnet.pl
    • Mam pytania co sądzicie o deweloperze KLINKIER BUD? chcę kupić mieszkanie w Górze Kalwarii. pozdrawiam W.
    • Czy mozecie sie podzielic informacjami, jakie rabaty % udalo sie Wam wynegocjowac przy kupnie mieskzania u dewelopera: - % ? - nazawa dewelopera ? - kiedy ? Dzieki
    • jest taki tekst: "KUPOWANIE Z RABATEM SPOSOBEM NA TAŃSZE MIESZKANIA. Czwarta już w tym roku podwyżka stóp procentowych oraz wysokie ceny mieszkań sprawiły, że coraz mniej Polaków decyduje się na zakup własnego M. Sposobem na tańsze mieszkanie może być kupowanie z rabatem. Średnie ceny metra kwadratowego w większości miast ocierają się o górną granicę rozsądku - w listopadzie w Warszawie średnio za metr kwadratowy klient musi zapłacić 8 673 zł, w Krakowie 7 504 zł, w Poznaniu 7 ...
    • Warto było czekać! Pozdrawiam
    • [b]Taki casting wymyśliłem ;-)[/b] Szukam osób o następujących cechach - z jakichś względów chcą kupić mieszkanie raczej teraz, są pewne swojej zdolności kredytowej i maja realistyczne oczekiwania co do cen transakcyjnych, jakie mogą uzyskać. Cel - uzyskanie rabatu przy zakupie kilku mieszkań od deweloperów, którzy zakończyli inwestycję, gdzie zostało trochę niesprzedanych mieszkań - wbrew pozorom tacy są bardziej skłonni do negocjacji niż ci, co ze sprzedażą są "w lesie". ...
    • witam , Czy ktoś miał kontakt z deweloperem BUDUJĄCYM inwestycję SANDO. Proszę o sugestie.
    • No i proszę, pojawiają sie. Orkiestra dev. - 3% rabatu na duże mieszkania SUPO - balkony gratis Więcej we wczorajszym dodatku DOM do wyborczej.
    • – [b]Moim zdaniem dołek cenowy mamy już za sobą.[/b] Po słabym czwartym kwartale 2008 roku teraz sprzedaż się poprawiła. A z każdym sprzedanym mieszkaniem skłonność deweloperów do rabatów maleje – [b] uważa Robert Chojnacki[/b[b]], prezes zarządu firmy redNet Property Group[/b]. Według Roberta Chojnackiego, jeśli ktoś planuje kupno nowego mieszkania i czeka na najlepszy moment, czyli jak najniższe ceny, to powinien [b]kupować teraz. Dlaczego? – Ponieważ po wakac...
    • Zastanawiam się nad zakupem mieszkania na rynku pierwotnym w Warszawie i mam pytanie dot. negocjacji cen- z tego co się orientuje z deweloperami zawsze uda się o kilka procent obniżyć cenę zakupu, a jak jest z mieszkaniami, które budują spółdzielnie?
    • czy ktos moze mi otworzyc oczy: negocjuje sie , czy nie ceny mieszkan z rynku pierwotnego? jesli tak, to jaka mozna zlozyc propozycje, by nie zostac wyrzuconym z biura developera ;) a jednoczesnie utargowac cene maksymalnie ? na konkretnym przykladzie : mieszkanie w centrum Poznania,"falowiec" ("Nad Warta", Echo Investment) 73m kw. cena "wywolawcza" : 4360/m . zostalo im chyba 6 mieszkan, budunek zostal oddany jakies 2 lata temu. a moze ktos z Was juz tam mieszka i z pierwszej reki...
    • Nie wiem jak wy drodzy przyszli sąsiedzi ale ja już (może trochę za wcześnie) myślę o pracach wykończeniowych mojego M. Znalazłam sklep ze sprzętem AGD - dają rabat najwyższy wśród tych które sprawdziłam oraz bezpłatny transport. Myślę, że w tym wątku moglibyśmy wymieniać wzajemnie adresy sklepów. Po co mamy przepłacać.
    • Na stronie CEE Propoerty Group Grząbka sprzedaje dwupokojowe mieszkania w Triton Park nawet o 18 proc. taniej niż deweloper. Niezłe, co! Ze strony CEE Propery Group: "Przedstawiamy Państwu bardzo atrakcyjną inwestycję mieszkaniowo-apartamentową na bliskiej Ochocie przy ul. Grójeckiej. Przygotowaliśmy dla Państwa pakiet najlepszych mieszkań dwupokojowych w cenie o 13-18% niższej niż aktualne ceny dewelopera. Wszystkie dostępne w pakiecie mieszkania to atrakcyjne lokale ok. 50m2 z widoki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się