Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      recepty

recepty

(2 wyniki)
    • Witam, mam pytanie - u naszej 12mies coreczki wykryliśmy lamblie, w sierpniu jedziemy do dr Ozimka i stąd moje pytanie - czy wypisuje on recepty dla wszystkich czy tylko dla dziecka a resztę będziemy musieli sobie załatwić u lekarza rodzinnego? Czy jeśli powiem mu, że w domu mieszka 5os dorosłych i córka to wypisze dla wszystkich? U mnie w mieście lekarze nie chcę dać leczenia dla wszystkich przy lamblii, zacznijmy od tego, że żaden nie chce się podjąć leczenia małej, ale dla nas jeśli nie ma...
    • Wczoraj byłyśmy u pediatry (u mojej 2-latki wyszły lamblie) kał badałyśmy kilkakrotnie i zawsze wychodziło ok ale wiem że często wyniki są dobre pomimo obecności pasożyta więc powtarzałam. W końcu znalazłam lab. w którym wychodzą pasożyty poszłam zrobiłam badanie no i są lamblie. Pediatra stwierdziła że ona nie będzie leczyć, abym zrobiła badanie jeszcze gdzie indziej bo ona nie ma zaufania do tego laboratorium. Ponoć wszyscy co tam robią badania mają jakieś pasożyty. Co o tym sądzici...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się