recepty

(3 wyniki)
  • witam pytania może banalne ,ale nie znam odpowiedzi ... -czy lekarz rodzinny może wystawić receptę na plastry przeciwbólowe (chodzi o raka trzustki) .nasz odmówił ,bo stwierdził ,że nie ma uprawnień .czy to możliwe ? -jestesmy zapisani do onkologa na prywatną wizytę .jeśli zaleci on chemię lub naświetlanie ,to czy musimy iść też do poradni onkologicznej ,czy będą te zabiegi dla nas bezpłatne ? i jeszcze jedno pytanie .ale najpierw dla przypomnienia : u mojego taty zdiagnozowano...
  • Iscador(7)

Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj pierwszy raz. Moja mama ma raka płuc. Jest po chemioterapii. Zażywała Tarcewę-nic nie pomogło, w tej chwili ma termin wizyty na 30.08.Będzie miała leczenie objawowe.Słyszałam o takich zastrzykach Iscador-wyciąg z jemioły. Czy ktoś o tym słyszał, czy to znowu jeden z tych "cudownych leków", które nie zaszkodzą, ale na pewno nie pomogą. Nadmieniam, że moja mama bardzo dobrze się czuje, robi zakupy, gotuje obiady, sprząta - no w miarę możliwości, ...
  • Czy mozecie mi cos polecic bez recepty, aby pomoglo mamie zalatwic sie?? Najlepiej, aby nie byl to ek przeczyszczajacy, ale ulatwiajacy wyproznienie. Plusem bedzie tez cos w postaci plynnej, ale niekoniecznie.... dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się