Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      rezonans magnetyczny

rezonans magnetyczny

(5 wyników)
    • Gin podejrzewa, że wysoki poziom prolaktyny spowodowany jest gruczolakiem przysadki mózgowej i proponuje rezonans magnetyczny mózgu. Czy któraś z Was miała robiony rezonans lub stwierdzony gruczolak? Jeśli tak to proszę o info nt. leczenia, wyników etc. GG 455 03 61. Buziaczki!
    • Cześć dziewczyny . Dzisiaj dostałam skierowanie od neurologa na badanie za pomocą rezonansu magnetycznego i trochę się obawiam, bo nic się nie dowiedziałam,może to dobrze bo w końcu coś się wyjaśni i ruszy do przodu albo i nie.Chciałam się zapytać czy będąc w ciąży nie wiedząc o tym, można robić takie badanie i czy to nie zaszkodzi.Zapisałam się na poniedziałek dam wam znać co się dowiedziałam proszę trzymajcie za mnie kciuki aby było ok.Dzisiaj mam 17 d.c ,może powiecie mi jak t...
    • Mam mieć w 23dc. Zrezygnować ze starań..? Szanse na naturalną ciążę raczej znikome ale szkoda mi cyklu..
    • Jestem umówiona na rezonans głowy-podejrzenie mikoro gruczolaka.Doczytałam się że badanie to jest robione z kontrastem.Czy któraś z was miała robione takie badanie i czy zawsze z kontrastem?Cz bez kontrastu obraz będzie równie widoczny?
    • czy to normalne że lekarz z prolaktyną 106 po 1 badaniu dał mi sierowanie na tomografię, nie brałam jeszcze żadnych leków i nie robiłam badania krwi z bciążeniem, powiedzcie kobitki bo umieram z niepokoju...czy któraś z Was miała taką prolaktynę???? s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się