rock

(5 wyników)
  • Witam, zaczynamy poszukiwać zespołu na nasz ślub i chcielibyśmy coś rockowego. Na ślubie będzie większość młodych osób obracamy się w klimatach rockowych więc pomyślałam, że dobrym pomysłem będzie jakaś kapela w klimacie. Chcemy coś innego, kapele która się dobrze czuję w rockowych klimatach ale potrafi zagrać też coś rock'n'rollowego lub popowego ale na poziomie. U nas jest mało starszych osób a moi rodzice i narzeczonego też lubią rock tylko mniej ostry, brytyjski np. Mój ojci...
  • u mnie będzie mieszanka gości młodzi i starzy, jaka muzyke uzgodnic z orkiestrą? czy lata 70-80 będą ok? czy zrobic pod koniec imprezy gdy zostana już w większosci młodzi taka mini dyskotekę z dyskotekowymi pzrebojami granymi przez kapelę? czy Rock pasuje na wesele?
  • Co prawda mnie i mojemu Narzeczonemu zostalo jeszcze troche do slubu (rok, dwa?) ale juz dzis zastanawiamy sie nad oprawa muzyczna naszego przyjecia. Wiemy prawie na 100% ze bedzie to DJ a nie jakas tam kapela, poniewaz raczej nie bylaby ona w stanie sprostac naszym wymaganiom...Otoz oboje lubimy ciezsza muzyke. Zdajemy sobie sprawe z tego, ze na weselu bedzie przekroj pokolen - babcie, ciocie, rodzice, kuzynostwo i bierzemy pod uwage ich gusta muzyczne. Ale co z naszymi? Czy myslicie z...
  • Lista utworów na Wesele 1. Aretha Franklin – Think 2. Aretha Franklin – Natural Women 3. Aerosmith – Crazy 4. Aerosmith – Crayin’ 5. Aerosmith – I don’t wanna miss a thing 6. B.B. King – Guess Who 7. B.B. King – Japanese Boogie 8. B.B. King – Let the goud limes roll 9. Christina Aguilera – Impossible 10. Christina Aguilera – Beatiful 11. Christina Aguilera – Come on over 12. Blues Brothers – Ever...
  • szukamy propozycji zestawu wykonawcow muzyki z plyt na wesele. sluchamy popu rocka i takie tam polskiego a nawet rock'n'rolla tez ale za bardzio nie potrafimy sobie sklecic jakies skladanki.rzuccie jakes propozycje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się