Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      rock

rock

(8 wyników)
    • Czy ktoś był i poleca tą dyskotekę?
    • Wszystko co chcecie wiedzieć na temat tego hotelu i Sharmu obecnie już za 3 dni.Wiadomości na dziś-gorąc,28'C,wiatru prawie zero.Ceny w Sharmie tylko zwariowały.Bez all-a dla takich jak my to udręka ;-).Oj boli.Pozdrawiam.Sali.
    • Wybieram się tam w przyszłym tygodniu - jakie są ceny w tych przybytkach :)
    • Sharm (5)

Czy był ktoś może w hotelu Sharm Holidays w Sharm? I ew . gdzie się udać wieczorkiem ,coby poszaleć i jakie są ceny wejściówek do klubów??:-*
    • Witajcie Wszyscy! Zdaje się, że niektórzy z Was wybierają się w najbliższych dniach do Sharm'u. Jak można się z Wami skontaktować - ja z mężem również tam się wybieramy i fajnie byłoby się spotkać na miejscu!! Pytam szczególnie Kasi (Corrina_f1) (bo wiem że się tam wybierasz :-)), no i Scorpio1956 oczywiście. Pozdrawiam serdecznie.
    • Pierwszy raz w Egipcie Chodzi mi o życie nocne :) Jakie polecacie dyskoteki w Namma Bay? Jakie ceny wstępu? Co poza dyskotekami warto robic wieczorem w centrum - propozycje Czy są tam jakieś palarnie sisha jak to wygląda i ceny Z góry dziękuje za odpowiedzi
    • czy moge prosic stalych bywalcow o wskazowki gdzie w sharme mozna sie zabawic noca pora - jakies tance brzucha itd....
    • Wybieramy sie w kilka zwariowanych osob na Synaj i chcemy zobaczyc cos "starego" ;-) Poza G.Mojzesza, Klasztorem... mamy juz zaklepane w planach: Serabit el-Khadim (Chadim) www.touregypt.net/featurestories/serabit.htm i znajdującą sie obok kopalnie turkusow w Wadi Moraghah. Nawamis www.stoneshelter.org/stone/nawamis.htm Co jeszcze mozecie do tego dorzucic?? gdzie na Synaju sa ciekawe mieksca?? Poza punktami historycznymi chcemy odwiedzic Kolorowy Kanion, Bialy Kanion, Granatow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się