Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      rock

rock

(8 wyników)
    • Czy możesz nam powiedzieć,w jaki sposób rozpoznajesz feministki na kilometr? Bo ja z tej odległości nie jestem w stanie rozpoznać nawet płci...
    • aaaaaaaaa
    • Czy bywalczyne i bywalcy FF zechcą pokusić się o dokonanie genderowej interpretacji tego teledysku? www.youtube.com/watch?v=0Ht6CLv-sVc Pozdrawiam Keep Rockin'
    • Powszechnie sądzi się, że przekonania feministyczne są przejawem wielkiej nowoczesności albo, że wręcz nowoczesności powodem. Otóż wedle mojego przekonania mamy do czynienia w kolosalną manipulacją, ponieważ najważniejszym źródłem feminizmu w obecnym jego kształcie jest postawa jego średniowiecznej patronki - świętej WILGEFORTIS. W czasach antyku (celowo nie używam słowa "pogańskich", ponieważ słowo "paganus" oznacza wsióra), zarówno w obrębie cywilizacji greckiej jak i rzymskiej, is...
    • www.prawdziwy-mezczyzna.prv.pl/
    • www.groszki.pl/groszki/1,80239,4494676.html
    • dla Tada i innych serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2585021.html moze produkujcie sie na forum pod tym artykulem. Bardziej tam pasujecie...
    • dra morde- deskreminacja deskreminacja, psorko szyszkoska, ministro sierodo pomozcie itd a jakos sie nie chwala , ze na czele wszyskich wiekszych organizacji gej-les-trans-pedo w polsce stoja mezczyzni ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się