Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      rock

rock

(8 wyników)
    • czy nie wiecie może gdzie można kupić coś w stylu: www.cruisinusa.com/poodle/outfits/?productid=96 www.cruisinusa.com/poodle/outfits/?productid=99 www.cruisinusa.com/poodle/alacarte/ Najlepiej, żeby wszytsko było w jednym miejscu :) od okularów po buty..cały komplet - bo niestety nie mam talentu komponowania całych zestawów...
    • New Rock(16)

www.cloggs.co.uk/content/ebiz/cloggs/invt/1807/NewRock_purpleskull107_l_01.jpg Takie buciki mam osobiscie,a tylko pytam co sadzicie o nich,bo ja je osobiscie bardzo lubie:))
    • Dziewczyny szukam przykładów zestawów w modnym ostatnio stylu rockowym jeśli ktoś ma jakieś fajne linki bardzo o nie proszę ! z góry dzięki!
    • Jak interpretujecie ten termin? Ja wygląda osoba ubrana w stylu glam? Bo spotkałam sie z dwiema interpretacjami - że chodzi o ekstrawagancję "złoto- błysk-tiptop-klasa-ekskluzywność" oraz że chodzi o ekstrawagancję "błysk-new- punk-kolor-pióra-kicz-David-Bowie". Co o tym sądzicie?
    • ma ktoras z Was? fajne sa? maz chce mi przywiezc w prezencie ale nie znam ich i nie wiem jak leza wiec sie troche waham :/
    • wiecie co dzis zrobilam, wywalilam wszystkie ubrania z takiej starej szafy i znalazlam kilka ciekawych rzeczy... znalazlam swietne spodnie, ktore kupilam gdy mialam 12 lat ;) i o dziwo (!!) zapielam sie, mimo iz jestem dzis 7 lat starsza (HURRAAAA). pamietam ze kiedys byly takie dosc luzne, lekko przydlugie, prawie zakrywaly mi buty, a dzis: maksymalnie opiete w tylku, prosciutkie nogawki, ktore koncza sie mniej wiecej rowno z kostka, to jest model jeszcze z epoki wysokiego stanu,...
    • hej(5)

hej jestem tu pierwszy raz...kręciłam sie tak po fforach i znalazłam te;) a wiec moje pytanie brzmi wie ktoś moze co sie nosi w londynie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się