gabrielle.solis 20.04.07, 14:30 ma ktoras z Was? fajne sa? maz chce mi przywiezc w prezencie ale nie znam ich i nie wiem jak leza wiec sie troche waham :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ywonna Re: jeansy victoria beckham 20.04.07, 14:36 Firma sie nazywa Rock&Public. Nie sa warte tak wysokiej ceny. Mierzylam w Stanach kilka par, ale lezaly beznadziejnie. Kosztowaly jakies 30$ w outlecie i nie schodzily do czasu, gdy VB ich na swoja pupe nie wlozyla :-) Sila reklamy robi swoje. Juz lepiej kupic 7jeans all for mankind. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle.solis Re: jeansy victoria beckham 20.04.07, 14:38 dzieki! sa drogie wiec jak jeszcze maja zle lezec to juz ich na pewno nie chce :) niech moj maz poszuka innego prezentu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: jeansy victoria beckham 20.04.07, 15:09 ywonna napisała: > Juz lepiej kupic 7jeans all for mankind. Troszke ci sie pokrecilo:). Dzinsy nazywaja sie 7 for all mankind:). A z takich kuyltowych marek mozna byloby pomyslec jeszcze o True Religion, Joe's czy Citizens of Humanity. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: jeansy victoria beckham 20.04.07, 19:28 Jasne jeansy o ktore mi chodzilo to for all mankind, znane jako seven jeans :-)) A jeansy VB to Rock&Republic. Poprawiam sie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa_frutella Re: jeansy victoria beckham 20.04.07, 17:20 moja znajoma miala ciemny granat i biale (obydwie pary rurki), lezaly super. tylko ona miala szerokie biodra, ladna pupe :) i waziutka talie. na mnie by wisialy okropnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: jeansy victoria beckham 20.04.07, 19:32 A co maja te jeansy do talii, skoro to sa mega biodrowki? I do tego mega przereklamowane z tymi tandentnymi kieszonkami wygladaja jak porsto z bazaru. Kiczowate. Po mierzeniu kilku pra tych jeansow i obserowawniu w nich kobitek (pracowalam w sklepie z tymi spodniami) stwierdzam, ze dobrze wygladaja wylacznie przy anorektycznej budowie ciala typu wieszak, czyli jak VB. Z tym, ze na takiej figurze z reguly wszystko dobrze lezy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
berlin18madzia Re: jeansy victoria beckham 20.04.07, 21:30 tiny.pl/dw2b te sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: jeansy victoria beckham 21.04.07, 13:29 Hehe.... promujesz podroby??? :-)) Tandetne i bazarowe. A do tego zdjecia nie dosc, ze prezentuja podroby to sa przeniesione z ebaya. Nawet zdjecie VB przekopiowane z Ebaya. Oryginalne jeansy Rock&Repubic chodza po ok 200$. Mi sie podobaja np te: www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=11357777&SectionID=6000 Jednak w rzeczywistosci dobrze leza tylko na bardzo szczuplych osobach. Odpowiedz Link Zgłoś