adria14 04.01.06, 16:11 hej jestem tu pierwszy raz...kręciłam sie tak po fforach i znalazłam te;) a wiec moje pytanie brzmi wie ktoś moze co sie nosi w londynie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: hej 04.01.06, 17:02 Mnie noszą, kiedy za dużo wypiję. Pozdrawiam "Gott ist mein Konig" J.S. Bach - rock'n'rollowiec, niezwykle jurny ... Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: hej 04.01.06, 18:19 johnny-kalesony napisał: > Mnie noszą, kiedy za dużo wypiję. > > Pozdrawiam > "Gott ist mein Konig" > J.S. Bach - rock'n'rollowiec, niezwykle jurny ... Na tego szowinistycznego sekistę lepiej uważaj;) Witamy:D Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: hej 04.01.06, 17:09 Pytanie sosyc ogolnikowe... Nosi sie doslownie wszystko. Sprecyzuj jaka grupa wiekowa i o jaki styl ci chodzi? Na Fashion Capital masz zdjecia z londynskiej ulicy, pobadaj tam: www.fashioncapital.co.uk/content/view/5392/27/ Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: hej 04.01.06, 20:51 Mogę coś powiedzieć... - szaliki w krate typu Burberry - to standard, czapki z daszkiem, nagminnie skórzane kozaki na płaskiej podeszwie (w różnych kolorach) i do tego obowiązkowo spodnie wpuszczone w środek do nogawki buta, - często kurtkę sięgającą do pasa z futrzanym kołnierzem w komplecie z japonkami na gołą stopę :))) - złote torebki i/lub jakies sportowe niepasujące obuwie.... To tak pokrótce... Ale często widywałam dziewczyny chodzące w tweedowych lub flauszowych płaszczykach, stopy w mokasynkach i najczęściej miały świetne torebki. Nigdy nie widziałam tej samej torebki dwa razy - tu musze uczciwie przyznać... z butkami i całą reszta juz się sprawa powtarzała... Ale co tam, za tydzień bedzie inna pogoda i inne ciuchy, pamietaj, że tam jest baaardzo ciepła zima, ok. 17 stopni :)) Odpowiedz Link Zgłoś